Eladó ház Tapolca 118 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tapolca 118 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8187206
Referenciaszám: M283790-4698828
Frissítve: 3 napja

Tapolca eladó családi ház 3 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
550 847 Ft/m²
118 m²
Alapterület
700 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 671 Ft
Második évtől
269 672 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ikerház Veszprém vármegyében, Tapolca keleti városrészben! Eladó Tapolca csendes zsákutcájában egy ikerház egyik lakása. A telek mérete 700 m2, melyen a kétlakásos, háromszintes társasház áll. Az eladásra kínált lakrész 118 m2, mely önálló helyrajzi számmal rendelkezik. Az épületben a közművek külön mérőórákkal rendelkeznek, fűtése gáz-cirkó kazánnal, hűtése klímákkal megoldott. A meleget radiátorok és padlófűtés szolgáltatják. A 3 szoba két szinten helyezkedik el, szintenként fürdőszobával és WC-vel. A nyílászárók hőszigetelt üveggel, szúnyoghálóval és redőnnyel szerelt műanyagok. A második szint tetőtéri, melyen sötétítővel ellátott faablakok találhatóak. A tető cserép borítású, szigetelt. A pinceszinten tároló és a garázs található. Itt került kialakításra a gázkazán helye is. A billenős garázskapu az udvar hátsó részére nyílik, ahol egy közös használatú medence is található. A keleti városrész Tapolca legkeresettebb része lakhatás szempontjából. A nagyobb bevásárlási lehetőségek, orvos, gyógyszertár gyalogosan is pár perc alatt elérhetőek. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető! Nálunk minden megtekintés DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűcsendesklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY