Eladó ház Tapolca 148 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tapolca 148 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7563619
Referenciaszám: 159966
Frissítve: 15 napja

Tapolca eladó családi ház 2 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
290 910 Ft/m²
148 m²
Alapterület
110 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 254 Ft
Második évtől
132 761 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda kínálatában eladó a #159966 hivatkozási számú tapolcai családi ház. A Tapolcai Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja a 159966 számon nyilvántartott ingatlanát.   VÁLLALKOZÁSOK FIGYELEM!!! Tapolca városközpontjában ELADÁSRA KÍNÁLUNK LAKÓHÁZAT + ÜZLETHELYISÉGET EGYBEN.  Ez az ingatlan némi felújítással számtalan lehetőséget rejt magában, otthon és befektetési  lehetőség is egyben. Az üzlet helyiség  akár bérbe is adható. A lakóház alapterülete: 65 nm Az üzlet helyiség: 68 nm.  amely irodának, vendéglátó egységnek, bármilyen célra alkalmas.  Engedje szabaddá fantáziáját! Formálja saját ízlésére! Kiélheti kreativitását és bármilyen üzlet lehet belőle!! A házrész jellemzői: - két tágas szoba - nagy fürdőszoba - külön WC -  konyha - előszoba Az üzlethelyiség egy nagy légterű helyiségből, plusz WC, fürdő, előkészítő, külön  konyhából áll. Amennyiben a 159966-os számú ház, vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. Lukács István: +36 70 770 1231 A családi ház vásárlásához kedvező kamatozású lakáshitel CSOK-kal  igényelhető, amelynek ügyintézéséhez irodánkban bank-független hitelszakértő áll rendelkezésére. Személyre szabott hitellehetőségekért keresse irodánkat.  Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó tapolcai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #159966 Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenci Imréné Openhouse Tapolca Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenci Imréné Openhouse Tapolca Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY