Eladó ház Tapolca, Kertváros 98 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tapolca, Kertváros 98 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8291002
Referenciaszám: H492905
Frissítve: ma

Tapolca eladó családi ház 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
713 265 Ft/m²
98 m²
Alapterület
544 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIEMELT MEGBÍZÁS CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! Tapolcán kínálom megvételre, ezt a 1960-as években épült felújított, 98 m2 lakóterületű családi házat, rendezett tulajdoni viszonyokkal! Az épület 544 m2 -es, szépen parkosított telken található. A ház falazata kő, mely teljes külső szigetelést kapott. Az ingatlan 2010-ben felújításon esett át, ennek keretében a teljes víz és villanyhálózat cserélve lett, megújult a fűtésrendszer. Minden nyílászáró műanyag, hőszigetelt üvegekkel. A konyha-étkezőbe a fedett teraszon át juthatunk be, innen nyílik a nappali, két szoba, egy félszoba, egy dolgozószoba külön mellékhelyiséggel, és az infraszaunás fürdő-wc. A 40 m2-es garázst a dolgozószobából is meg tudjuk közelíteni, ahonnan az épület alatti pince lejárata is megtalálható. Az épületben víz, villany, csatorna, gáz közművek be vannak vezetve. Tapolca a Balaton-felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. Tapolca egyértelműen leghangulatosabb, országos összevetésben is páratlan látványossága a tóparti főtér: a Malom-tó és a mellette épült középkori eredetű házsor hangulata nehezen engedi el a látogatót. Tapolca szláv jelentése meleg víz - a forrásvíz 18 fokon tör elő a város alatti karsztos barlangrendszerből. Hőmérsékleténél fogva a tó vize nem fagy be télen. A várost körülölelik a Tapolcai-medence bazalthegyei. Az ingatlan a kertvárosban található. Jó elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén elérhető gyalogosan általános iskola, buszmegálló, piac, gyógyszertár és boltok. CSOK igénybevetető, és a ház alkalmas az "Otthonfelújítási Program Lakossági energiahatékonysági beruházások megvalósításához - RRF-REP-10.13.1-24 is" ( 7 millió FT), mely 2025 december 31-ig igényelhető! A város saját stranddal rendelkezik, mely csak pár percnyi autóútra van a háztól. Az ingatlan a Balaton második vonalában, a Magyar Tengertől mindössze 14 km távolságra helyezkedik el. Amennyiben felkeltettem érdeklődését vagy kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla Róbert Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla Róbert Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY