Eladó ház Tapolca, Belváros 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tapolca, Belváros 140 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8261894
Referenciaszám: H491965
Frissítve: 4 napja

Tapolca eladó családi ház 5 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
392 143 Ft/m²
140 m²
Alapterület
469 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 713 Ft
Második évtől
227 769 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiemelt megbízás az Otthon Centrum kínálatában!! Tapolca szívében, Veszprém vármegyében kínálunk egy rendkívül vonzó, használt családi házat, amely tökéletes választás lehet mindazok számára, akik szeretnék élvezni a városi élet kényelmét, ugyanakkor a természet közelségét is. Ez az ingatlan 140 négyzetméteren terül el, és egy 469 négyzetméteres telken helyezkedik el, így bőséges helyet biztosít a családi élethez és a kikapcsolódáshoz. Az ingatlanban öt tágas szoba található, amelyek ideálisak a családtagok számára, de akár vendégek fogadására is alkalmasak. A házban egy fürdőszoba áll rendelkezésre, amely a mindennapi kényelmet szolgálja. A 50 négyzetméteres terasz tökéletes helyszínt biztosít a szabadban való pihenéshez, baráti összejövetelekhez, vagy akár egy reggeli kávé elfogyasztásához, miközben élvezheti a környék nyugodt légkörét. A garázsban három autó számára elegendő hely áll rendelkezésre, így a parkolás sosem jelenthet problémát. Az ingatlan állapota átlagos, ami lehetőséget ad arra, hogy új tulajdonosa saját ízlésére formálja azt. A fűtés gáz cirkó rendszerrel megoldott, míg a nyári hónapokban a klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A környék adottságai kiemelkedőek. Tapolca belvárosában élvezheti a városi élet előnyeit, mint például a közeli üzletek, éttermek és szolgáltatások széles választékát. A közlekedés is rendkívül kedvező, hiszen a város jól megközelíthető autóval, és a tömegközlekedés is könnyen elérhető, így a napi ingázás sem jelenthet kihívást. A környék csendes és biztonságos, amely ideális környezetet teremt a családi élethez. Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy otthon lehet, ahol a család együtt élvezheti a mindennapokat. Amennyiben kérdései lennének, vagy szeretné megtekinteni ezt a különleges ajánlatot, bizalommal forduljon hozzánk. Segítünk Önnek megtalálni álmai otthonát, és minden információt megadunk, amire szüksége van a döntéshez. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fábián László Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fábián László Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY