Eladó ház Tapolca, Barackos 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tapolca, Barackos 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8176386
Referenciaszám: H487887
Frissítve: 20 napja

Tapolca eladó családi ház 4 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
683 684 Ft/m²
190 m²
Alapterület
1148 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 026 Ft
Második évtől
538 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tapolca kedvelt új építésű településrészén igényesen kialakított családi ház keresi új tulajdonosát! Az eladásra kínált családi ház főbb jellemzői: A téglából épült ház 2014-ben kapott használatbavételi engedélyt, és az évek során tovább korszerűsítettek. Földszint központi helyisége a tágas amerikai konyhás nappali-étkező, valamint a téli kert. A téli kertből a tanúhegyek panorámája tárul elénk. A földszinten található továbbá 3 normál méretű hálószoba és egy dolgozószoba, két fürdőszoba, két wc, kamra, gardrób és háztartási helyiség, valamint egy tágas garázs. A fűtés kondenzációs gázkazánnal történik, de lehetőség van a nappaliban található egyedi vízteres cserépkályhával történő fatüzelésre is. Az 4 KW-os napelemes rendszer – mely még 7 évig szaldó elszámolásban van -a ház teljes villamos felhasználását fedezi. Meleg vizet a kondenzációs kazán és a napkollektor biztosítja. A ház téglából épült, és 10 cm hőszigetelést kapott, így abszolút energiatakarékos az épület. Az ingatlan nyílászárói kétrétegű hőszigetelt ablakok szúnyoghálóval, redőnnyel felszereltek. A pinceszinten 3 helyiségről álló közel 33 nm műhely, tároló kapott helyet. A házhoz tartozó terület 1148 nm, mely terület körbekerített. Az udvar kialakítása során minden lehetőségre figyeltek. Megtalálható itt térkővel lerakott autóbeálló, veteményeskert, az utca felől előkert, az épület mögött egy a szomszédoktól teljesen szeparált díszkert. A tujákkal körülölelt kertben virágok, bokrok, cserjék a háziak gondos keze munkájának köszönhetően a béke szigetét alakították ki. A ház családi ház, a CSOK szabályainak megfelel, tulajdon viszonya rendezett. A ház az alábbi kényelmi funkcióval felszerelt: Kaputelefon, riasztórendszer, elektromos garázskapu, elektromos kapu, kiépített locsolórendszer fúrt kútról. Tapolca a barlangok és a vizek városa Veszprém megyében. Tapolca a Balaton- felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. A várost körülölelik a Tapolcai- medence bazalthegyei. A látnivalókon kívül az idelátogató turistát tavasztól őszig gazdag programkínálat várja. Közép- Európában egyedülálló látványossága a Tavasbarlang. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, úgy várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2014
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Màrkus Andrea Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Màrkus Andrea Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY