Eladó ház Tápiószentmárton 30 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tápiószentmárton 30 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8264959
Referenciaszám: 169559-4756917
Feltöltve: 1 napja

Tápiószentmárton eladó családi ház 1 szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
183 333 Ft/m²
30 m²
Alapterület
1277 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169559 hivatkozási számú tápiószentmártoni családi ház. Eladó Tápiószentmárton Újfalu részén egy 1277 nm-es belterületi telek kis lakóházzal. A lakóház jelen állapotában nem lakható, lebontása javasolt. A telken belül víz és villany elérhető. Gáz és csatorna bekötése biztosítva van az utcában. Budapesttől kb. 70 km-re található Tápiószentmárton, ami autóval a 4-es számú főútról közelíthető meg legegyszerűbben. Vasúton a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon Nagykátáig, majd onnan a volánbusz járataival lehet közösségi közlekedéssel eljutni. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó tápiószentmártoni családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169559Az Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Agócs Zoltán Open House - Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Agócs Zoltán Open House - Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY