Eladó ház Tápiószentmárton 84 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tápiószentmárton 84 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8249288
Referenciaszám: HZ018474
Feltöltve: ma

Tápiószentmárton eladó családi ház 2 szobás: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
220 238 Ft/m²
84 m²
Alapterület
867 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 537 Ft
Második évtől
76 753 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tápiószentmárton belterületén, a központtól 5 perces sétára,  eladó 2 ház egy telken belül. A telek két bejárattal rendelkezik, az épületekhez több tároló, garázs, padlásfeljáró, ólak tartoznak. A főépület (62 n2) összközműves (víz, gáz, villany, csatorna) megtalálható. A főépületbe a napfényes előszobán keresztül jutunk be, ahonnan balra egy étkező, melyből egy nagy szoba, egy konyha és a fürdőszoba nyílik. Az előszoba végén egy másik nagy szoba. Az otthon melegét gázkonvektoros fűtés adja. Az épületben a két szoba és a konyha új burkolatot kapott, a falak glettelve és meszelve lettek. Az ingatlanban új fürdőszoba került kialakításra.Az épület háta mögött találjuk a padlásfeljárót, a tárolókat, és a garázst. A főépülettel szemben egy kis ház (22,5 n2) is felépítésre került, melyben víz, villany és gáz is bevezetésre került. Ebben az épületben is gázkonvektoros fűtés lett behelyezve, és az épület alatt egy hűvös, boros pince is található. Az ingatlanba egy pici fedett teraszon keresztül lépünk be, ahol egy nappali/konyha (akár nyári konyha) található, melyből egy kisebb helyiség nyílik, melynek a fele szinteltolással lett megépítve (alatta van a pince) - így akár kamraként is használható.A telek főként füves terület, de a főbejárati kapunál egy kis díszkert is kialakításra került. A ház hátamögötti garázshoz egy másik bejáraton jutunk be.A közelben 5-10 perces távolságra találjuk a postát, ABC-t, buszmegállót. orvosi rendelőt, játsztóteret, iskolát stb.Közlekedés: volánbusszal a környező településekre Nagykáta és Cegléd között.Vonattal: Budapest Keleti-Pályaudvar - Szolnok között.Tápiószentmárton híres látványossága az Attila domb, néhány perces autóútnyira található, valamint több horgásztó és a nyáron üzemelő gyógyvizes strandfürdő a pihenni vágyóknak nyújt szolgáltatást. A közelben több túrista útvonal is bejárható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY