Eladó ház Tápiószecső 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tápiószecső 90 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8232415
Referenciaszám: HZ087351-4734266
Frissítve: ma

Tápiószecső eladó családi ház 3 szobás: 52,99 millió Ft

52,99 millió Ft
588 778 Ft/m²
90 m²
Alapterület
864 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 167 670 Ft
Második évtől
219 845 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Karnyújtásnyira Budapesttől! Tápiószecsőn Eladó családiház!Az ingatlan három szobával rendelkezik.Jelentős átalakítások történtek 2006-2008 közöttVíz és villany hálózatHátsó fal részleges cseréje és ennek szigetelése, tetőfelújítása.Nyilaszárók részlegesen ki lettek cserélve.A legutolsó pedig a tavalyi évben a bejártati ajtó cseréje.Az ingatlan miliője vidéki hangulatot idéz.Fűtésről három fajta képen is gondoskodtak.Gázcirkó, klíma, cserépkályhaA cserépkályha optimális elhelyezéséből adódóan az ingatlan 60-70% képes befűteni mindezt összesen 120e forintból egy fűtésszezon alatt.A télikert alkalmas lehet dolgozószobának vagy wellness részlegnek, jakuzzi vagy dézsafürdő használatával de akár világos étkező is lehet belőle.Külön bejáraton közelíthető meg a műhely és a garázs.A műhelyből nyílik a pince és padlásfeljáró.Az udvar rendezett több gyümölcs megterem barack, szőlő, dió.Az öntözés hidrofor gondoskodik a kerti locsolásról.A klubhelyiség tartószerkezete fa, borítása 10cm szendvicspanel, tetőszerkezet héjazata 10cm tetőszendvicspanelA klubhelyiség fűtése cserépkályhával megoldott, már csak vizet kell hátravinni és kapunk egy különlakórészt.Felkeltettem érdeklődését nézzük meg együtt!!Keressenek bizalommal!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY