Eladó ház Tápióság 67 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tápióság 67 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8240789
Feltöltve: 3 napja

Tápióság eladó családi ház 2 szobás: 11,9 millió Ft

11,9 millió Ft
177 612 Ft/m²
67 m²
Alapterület
500 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 654 Ft
Második évtől
49 371 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan jellemzése: Az 500 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezés alatt áll. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épületek teherhordó szerkezete tégla alapra épített vályog falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói hagyományos fa tokos ajtók és ablakok, egy rétegű üvegezéssel ellátva. Az ingatlan gáz, villany és vezetékes víz közművekkel ellátott. Elektromos áram ellátása: 1x32A Az ingatlan belterének jellemzése: A 67 m2 hasznos alapterületű épület 44 m2 főépületi lakótérből és 23 m2 nyári konyha és kamra főépülethez csatlakozó épületből áll, mely épületek igény esetén egybenyithatók. A lakótér teljes egészében felújításra vár, így új aljzat rétegrend képzés, falvakolás és festés, valamint gépészet kiépítését követően, egy hagyománytisztelő, autentikus jegyeket magán viselő szép vidéki otthon építhető belőle. A főépület jelenlegi helyiségkiosztása a klasszikus paraszti világ épületbelső megjelenését tükrözi, így a tornácról nyíló főbejárat egy konyhának alkalmas helyiségbe nyílik, melynek egy részét leválasztva került kiépítésre a fürdőszoba. Az étkezőből az utcafront felé egy nagy alapterületű nappali szoba, míg a hátsó traktus felé egy kisebb hálószoba érhető el. A csatlakozó melléképület kettő 11,5 m2 alapterületű helyiségből áll. Az ingatlan finanszírozása: Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához és felújításához a tornác beépítése esetén 4 millió Forint, épület bővítés esetén akár 15 millió Forint összegű falusi Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely összegnek a fele önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet. Az ingatlan környezetének jellemzése: Tápióság egy kedves, kis lélekszámú település Pest megye déli részén, Budapest 50 km-es vonzáskörzetében. Tömegközlekedése menetrend szerinti autóbusz forgalomra épül, de a szomszédos Tápiószecső településen elérhető a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonal és a 31-es számú főút, déli irányba pedig az M4 autópálya, így a főváros egy órányi utazással elérhető. A falu két, kelet-nyugati hosszirányú, lankás domboldalra épült, így a Gödöllői-dombság alsó nyúlványaként változatos és hangulatos terep képet mutat. A település központjában a napi szükségletek kielégítését biztosító üzletek és szolgáltatók megtalálhatók, úgymint élelmiszer bolt, zöldséges, hús üzlet, posta, MBH Bank, vendéglátó helyek. A gyermekes családoknak óvoda, általános iskola, sportcsarnok, kulturális rendezvények segítik mindennapjait.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Terasz:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfort nélkülikertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendeskamrateraszmelléképületvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tápióvölgye Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 248 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tápióvölgye Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 248 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY