Eladó ház Tápióság 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tápióság 160 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8181832
Referenciaszám: U0042600
Frissítve: ma

Tápióság eladó családi ház 5+1 fél szobás: 74,99 millió Ft

74,99 millió Ft
531 844 Ft/m²
160 m²
Alapterület
794 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 281 Ft
Második évtől
311 118 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy modern, világos és prémium kivitelezésű ingatlant keresel a felkapott környéken? Ezt most neked álmodtuk meg! Az új építésű, panorámás ingatlanunk egy csendes, biztonságos és kiválóan ellátott környéken épül, ahol minden megtalálható a mindennapi élethez szükséges dolgoktól kezdve a kikapcsolódási lehetőségekig. Nagy referenciával* rendelkező helyi vállalkozó készíti, aki minden kérdés és kérés esetén rendelkezésünkre áll. Az építkezés szerződés után azonnal elkezdődik, és 6 hónapon belül kulcsrakész lesz. Az ingatlan állapota új építésű, így minden részletét az Ön igényeinek megfelelően alakítottuk ki. A fűtést egy 9kw-os BERETTA hőszívattyú fogja biztosítani, mely egy H-tarifás mérőóráról fog üzemelni. Műszaki leírás: • P30N+F téglafal • 10 centis Grafitos szigetelés • 25 centis födém szigetelés • hat légkamrás 3 rétegű műanyag thermo nyílászárók • antracit cserép • elektromos kapu előkészítés A burkolatok és a beltéri ajtók a vállalkozó által biztosított összeghatárig választhatóak: • Hidegburkolat: 5.000.-/m2 • Melegburkolat: 5.000.-/m2 • Beltéri ajtók: 60.000.-/db • Fürdőkád: 50.000.- • Csaptelepek: 15000.-/db A környék előnyeit tekintve, számos zöld terület és park található a közelben, így a természet szerelmesei számára is ideális helyszín lehet az ingatlan. Emellett a város központjában számos üzlet, szolgáltatás és étterem található, így a mindennapi élethez szükséges dolgok is könnyen elérhetőek. Ha kérdése merülne fel az ingatlanról, vagy érdeklődne további részletek iránt, bátran keressen minket. AZ INGATLAN CSOK+ KÉPES! Várható befejezés 2024. dec Intor Ingatlan – Otthont biztonságban! Irodánk rendelkezésére áll az értékesítés első lépésétől, egészen az utolsóig. Amennyiben valamelyik ingatlanunkat jelenlegi ingatlanja értékesítése után kívánja megvásárolni, vagy egy megbízható irodával kívánna együttműködni, amely teljeskörű ügyintézést biztosít, megfizethető áron, forduljon hozzánk bizalommal! * referenciaképek kerülnek feltöltésre, amik az épülő tervházat mutatják kész állapotban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salétros Dániel Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salétros Dániel Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY