Eladó ház Tápióság 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tápióság 90 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8118373
Referenciaszám: 316708
Frissítve: 14 napja

Tápióság eladó családi ház 3 szobás: 31,5 millió Ft

31,5 millió Ft
350 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
2189 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 99 672 Ft
Második évtől
130 687 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak a Fodor ingatlan kínálatában !!! Tápióság közkedvelt részén, egy csendes kis mellékutcában eladásra kínálok egy 2189 nm-es telken egy 1950-ben épült, földszintes 3 hálószobás 90 nm-es családi házat. Az ingatlan mellett levő telek (1586 nm) szintén a vételár részét képezi, külön helyrajzi számmal rendelkezik, igény szerint leválasztható. Az ingatlan masszív alapra, vegyes falazatból épült, fa födémmel. Az ingatlant 2001-ben korszerűsítették, ekkor a házhoz hozzáépítés megtörtént (konyha, spejz, hátsószoba). Mivel az ilyen Kádár kocka házak igen jól alakíthatók, belső elrendezés tekintetében, többféle képpen is alakíthatóak a helyiségek. Nyílászárói fából készültek, redőnnyel ellátottak. Szobái padlószőnyeggel, előszoba nappali, további helységei járólappal burkoltak. Az ingatlan összközműves, fűtése gáz-konvektorról megoldott, meleg vízellátásról egy gáz boiler gondoskodik. Elosztása a következő: Szélfogó, előtér, étkező, fürdő, 3 db szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc. A ház mellett továbbá, kialakításra került több tároló és egy nyitott garázs egy 10 nm-es nyári konyha. A tájolása miatt körben süti a nap a szobákat ezért rendkívül napfényes otthon. Autóbeállási lehetőség az udvaron levő garázsban, de a telek adottságai kiválóak akár több autó parkolására. Kiváló kialakítású és elrendezésű, jöjjön el, nézze meg, szeressen bele. Az ingatlan per és tehermentes, viszonylag gyors költözési határidővel birtokba vehető. Kedves szomszédok, kertvárosi hangulat. Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység pár percre, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek elérhetőek. Központi helyen mégis csendes nyugodt környéken található. Tömegközlekedése kiváló. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed keress bizalommal a hét bármely napján. IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Norbert Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 943 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Norbert Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 943 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY