Eladó ház Tápióbicske 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tápióbicske 64 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8243805
Feltöltve: 1 napja

Tápióbicske eladó családi ház 2 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
264 063 Ft/m²
64 m²
Alapterület
385 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 475 Ft
Második évtől
70 115 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan jellemzése: A 385 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, nagykapuval rendelkezik a mögötte futó aszfaltos utcára, kiskapuja a parkra nyílik, udvara rendezett, fűvel borított. Az 1970-ben épített családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, az épület teherhordó szerkezete beton alapra épült vályog falazat, fa födémmel, a főépületen sátor tetővel, a csatlakozó épületszárnyon nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói hagyományos fatokos ajtók és ablakok, dupla szárnyon egy rétegű üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel; kiegészítő fűtése egy kémény által biztosított; hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Elektromos áram ellátása: 1x16A. A kert locsolását fúrt kút szolgálja. Az ingatlan belterének jellemzése: A 64 m2 alapterületű lakóépület 56 m2 alapterületű használati élettérből és 8 m2 alapterületű, fő tartószerkezeten belül kialakított kamra részből áll, mely igény esetén egybenyitható a lakótérrel, így a helyiségek újragondolásával egy élhetőbb életterű, kettő szoba + nappali helyiségekkel rendelkező élettér alakítható ki, melyben központi helyet kaphat a konyha és az étkező. A lakótér kettő irányból, egy-egy belépőteraszról érhető el, mely bejáratok egyike az előszobába nyílik, míg a másik bejárat a jelenleg konyhaként funkcionáló helyiségbe vezet. Az utcafront felé egy hálószoba található, míg az épület központi magja egy nappali jellegű helyiség, amiből a fürdőszoba nyílik, valamint a konyhába való átjárás biztosított. A lakótéren túl, az udvarról önálló bejáratokon át elérhető egy 5 m2 alapterületű, száraz borospince, valamint közel 30 m2 alapterületű melléképület, mely háztáji gazdálkodásra vagy tárolási céljára alkalmas. Az ingatlan finanszírozása: Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet. Az ingatlan környezetének jellemzése: Tápióbicske település Pest megye keleti részén, az Alsó-Tápió patak partján terül el mintegy 48 km2-en. A község megközelítőleg 3350 fő lakost számlál. A település tömegközlekedés tekintetében autóbusz forgalomra támaszkodik, így menetrend szerinti járatokkal érhetők el Nagykáta, Cegléd és Budapest városok. Nagykátáról továbbá vasúti közlekedés is lehetséges a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon. A településközpont a napi szükségletek beszerzését biztosító szolgáltatások és üzletek széles sorát kínálja, úgymint zöldséges, húsbolt, pékség, Coop élelmiszer, étterem, cukrászda, önkormányzati intézmények, óvoda, általános iskola, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, továbbá a közeli Nagykáta városban strand és gyógyfürdő, sportcsarnok, pénzintézetek, nagy-áruházak és számtalan egyéb szolgáltató is elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
F
villanygázvízcsatornakomfortoskertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűvilágospincemelléképületvízórásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tápióvölgye Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 248 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tápióvölgye Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 248 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY