Eladó ház Tamási 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tamási 100 nm
Hirdetéskód: 8257572
Feltöltve: 22 napja

Tamási eladó családi ház 3 szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
385 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
11595 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 821 Ft
Második évtől
159 729 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonhoz közeli családi ház, gazdálkodásra alkalmas nagy telekkel eladó! Vidéken újrakezdők figyelem! Ha szeretsz távol maradni a város zajától, és szereted a madárcsicsergést, neked szól ez a hirdetés! Vendégháznak, lakóháznak, valamint gazdálkodásra (állattartásra) is alkalmas ház nagy telekkel eladó! Siófoktól 38 km-re Tamási termálvárosban, csendes nyugodt helyen, csodálatos környezetben 11595 m2 területtel felújításra szoruló ház eladó. A házban 3 szoba, konyha, fürdő, külön helyiségben wc található, alapterület közel 100 m2. Tartozik hozzá, két pince, fatároló, feldolgozó helyiség füstülővel, külső kamra is. A vízellátás ásott kútról biztosított. Villany van. A ház vegyes falazatú. (tégla és vályog). Fűtés hagyományos kályhával megoldott, meleg vizet egy fatüzelési bojler adja. A tulajdoni lap szerint „ lakóház, udvar, szántó, kert, szőlő, gyümölcsös” rendeltetésű, zártkerti ingatlan. Az ingatlan csodálatos környezetben található, erdős fás, dombos terület túrázásra, terep kerékpározásra, de kiválóan alkalmas lovaglásra is. A város zajától távol, de mégis gyalog, autóval kerékpárral könnyen megközelíthető helyen van. A kerékpárút ráhajtója is nagyon könnyen elérhető. A telekről csodálatos kilátás, a városra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
2 000 Ft/hó
villanyfélkomfortoskocsibeállókertcsendespanorámakamrapincemelléképületparabolaantennabútorozottalacsony közös költség

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 331 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 331 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY