Eladó ház Tamási, Várhegy utca 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tamási, Várhegy utca 140 nm
Hirdetéskód: 7924648
Frissítve: 9 hónapja

Tamási eladó családi ház 6 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
228 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1451 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 254 Ft
Második évtől
132 761 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tamásiban, a fürdőtől 5 perc sétára, a Várhegyen, csendes, zöld növényes környezetben található jó állapotú, különálló családi ház. Az ingatlan két szintes, két külön bejáratú apartman található benne. Az alsó és a felső szinten is 2-2 lakószoba található 1-1 amerikai konyhás nappalival. Az emeleti mosdóban a toalett mellett zuhanyzó és fürdőkád is helyet kapott. A földszinti mosdóban toalett és zuhanyzó található, valamint egy külön toalett is elérhető. A földszinti konyhából nyílik egy 8 méteres, téglával rakott pince is. Az épülethez tartozik egy kétszintes, 2x12 négyzetméteres tároló is. Az épület eredetileg egy téglából épült présház volt, melyet a 2000-es évek környékén holland tulajdonosai bővítettek ki a jelenlegi méretére. Ekkor vált kétszintessé az épület, a tetőszerkezet és a cserépborítás is ekkor készült, illetve a műanyag nyílászárók is ekkor lettek beépítve. Fűtése eredetileg villanykályhákkal volt megoldva, a tavalyi évben pedig modern, nagy teljesítményű, hűtő-fűtő split klíma lett mindkét szinten felszerelve. Az ingatlan összközműves, éjszakai és nappali árammal is rendelkezik (3x32A). A kertből kellemes nyugati, illetve déli kilátás tárul elénk. Az épület a birtok belső részén található, előtte egy több száz tőkéből álló, gondozott, kordonos, javarészt olaszrizlinget tartalmazó szőlő terül el. A szőlőültetvény mellet, a telek saját útján lehet autóval behajtani. A szőlőt jelenleg egy helyi borász gondozza, aki örömmel vállalja a munka folytatását, amennyiben az új tulajdonos igényt tart rá. A szőlő mellett idősebb földieper, cseresznye és diófák találhatóak a telken. Emellett tavaly ősszel telepítésre kerültek további cseresznye és mandulafák, valamint a telek felső határában egy sor Leylandi ciprus. Két gondozott, szép ingatlan található a közvetlen szomszédságban, a tulajdonosokkal jó a viszony. Ezek az ingatlanok nyaralóként / hévégi házként funkcionálnak. A harmadik oldalról üres telek szegélyezi az ingatlant, illetve átellenben az utcán egy kisebb rét és a Vadászétterem felső terasza található. A környéken sétatávolságon belül található a Tamási Termálfürdő, két étterem (Vadészétterem, Relax Kávézó és Bistorant), két kilátó (fakilátó, vaskilátó) és Miklósvári tó. Családosok és sportolni vágyók számára sétatávolságon belül elérhető a fürdő melletti Aktív park, illetve Miklósváron a tenisz-, futball-, kosár- és röplabdapályák. Az ingatlan belterületen helyezkedik el, per- és tehermentes, 1/1 tulajdonban van, azonnal költözhető. Természetre, csendre és nyugalomra vágyók számára ideális választás lehet akár nyaralóként, akár családi házként. Befektetésként, magánszálláshelyként is tökéletesen hasznosítható a környéken vadászházként ismert, két apartmanos ingatlan.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Mennyezeti hűtés-fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornapincemelléképületklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 527 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 527 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY