Eladó ház Taksony 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Taksony 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8259744
Referenciaszám: 107003848
Frissítve: 4 napja

Taksony eladó családi ház 3+2 fél szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
863 627 Ft/m²
110 m²
Alapterület
354 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 593 Ft
Második évtől
394 131 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Taksonyi Duna parton ELADÓ egy SAJÁT STÉGGEL, Dunai panorámával élvezhető, 110m2 alapterületű, TELJES KÖZMŰVEL rendelkező, 2000-ben felújított családi ház a hozzá tartozó 354 m2 telekkel. Az 1980-as években épült nappali + 2 szobás, 2 fürdőszobás ingatlan családias pihető övezetben található. 2000-ben új lemezfedést kapott a tetőszerkezet valamint 5 cm dryvit homlokzati szigetelést. Az ingatlan beton alapra épült és a téglából épített falazata beton födémet kapott. A nyílászárók Geréb tokos fa nyílászárók. A teljes közművel rendelkező LAKÓHÁZ fűtése gázkazánnal vagy akár vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott, radiátoros hőleadással. A fűtésben és a hűtésben segítségünkre van egy, a nappaliban található POLAR típusú 3,5 kW-os hűtő-fűtő klíma. A meleg vízről egy ARISTON típusú gázbojler gondoskodik. Az épület villamos energia hálózata 3x16A plusz éjszakai áram. Az ingatlanhoz tartozik egy 30m2-es téglaépítésű melléképület is. Jelenleg garázsnak és csónakháznak van használva. A melléképületen kívül van még egy 15 m2 mosókonyha, ahol szintén ki lett alakítva egy zuhanyzóval, kézmosóval ellátott fürdőszoba. Itt a melegvízről egy HAJDU villanybojler gondoskodik. Az ingatlan teljes berendezéssel eladó a hozzá tartozó jó állapotú stéggel, mely kajakbeülővel és lépcsővel is rendelkezik. Az INGATLAN 1/1 tulajdonban van. Per- és tartozásmentes. További bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom. CSOK PLUSZ igényelhető az ingatlanra! Cégünk ingyenes hitelügyintézést biztosít a megvásárláshoz.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázspanorámainternetvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tassi Róbert Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tassi Róbert Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY