Eladó ház Taksony 161 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Taksony 161 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8153410
Referenciaszám: 779228
Frissítve: 23 napja

Taksony eladó családi ház 5 szobás: 76,5 millió Ft

76,5 millió Ft
475 155 Ft/m²
161 m²
Alapterület
402 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 242 059 Ft
Második évtől
317 383 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest Vármegye, Taksony központi részén, tehermentes, összközműves, két külön bejáratú, 69 illetve 92 nm-es családi ház eladó! Összeköltözők figyelmébe! Az ingatlan több generáció harmonikus, elkülönült együttélésére alkalmas! Az utcafronti 69 nm-es épület 1973-ban épült, vert vályog falazattal, tégla közfalakkal, cserép tetővel. Helyiségei: előtér, közlekedő, 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba+W.C., fedett terasz és egy kívülről megközelíthető padlásfeljáró/tároló. A fűtést gáz cirkó kazán (a szobákban konvektor), a meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. Az épületen 2020-ban cserélve lett a tetőszerkezet és az ablakok (műanyag profil, redőnnyel). A hátsó, udvari bejárattal rendelkező épület 1987-ben épült, tégla szerkezetű, 5 cm-es szigeteléssel ellátott, kétszintes, 92 nm-es. Helyiségei: 3 szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, külön nyíló W.C., közlekedő, lépcsőház, erkély. A fűtést gáz konvektorok, a meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. Az ingatlanhoz tartozó telek 402 nm nagyságú, sík, körbekerített, területén garázs, autóbeálló, gazdálkodásra alkalmas melléképület, több termő gyümölcsfa található. Az ingatlantól sétatávolságra bölcsőde, óvoda, iskola, buszmegálló található. Budapest 20 perc alatt elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
H
erkélyteraszpincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tatár Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 439 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tatár Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 439 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY