Eladó ház Tahitótfalu 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tahitótfalu 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8257287
Referenciaszám: HZ080103-4751479
Frissítve: ma

Tahitótfalu eladó családi ház 5 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
642 143 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1029 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos, ELVEHETETLEN PANORÁMÁVAL rendelkező családi ház eladó Tahi legszebb részén, közvetlenül Leányfalu határánál. Az ingatlan egy 1029 m2-es telken helyezkedik el, mely további 720 m2-rel bővíthető a szomszédos telek megvásárlásával, ahol egy praktikus faház is található. Az összesen 5 szobás, 140 m2-es házhoz egy 25 m2-es panorámás terasz is tartozik. A CSENDES, KERTVÁROSI HANGULATÚ környezet minden nap felejthetetlen élményt biztosít. Az ősfás kertben gyümölcs- és díszfák, valamint bokrok biztosítják a nyugalom és a természetközeliség érzését. A Duna part mindössze 600 méterre található, ami nyári FELÜDÜLÉST biztosít a szabad strandjával. A HÁTSÓ KERT services több autó számára is parkolási lehetőséget nyújt, egészen 10 autó számára. A ház szerkezete tégla, 40 cm falvastagsággal, eredeti Sofa thermo üveges fa nyílászárókkal, zsalugáterekkel és szúnyoghálóval. A központi fűtés és a cserépkályha kombinációja egész évben kellemes hőmérsékletről gondoskodik. A tágas belső terek kiváló elrendezést kínálnak: minden szinten mellékhelyiségek, 5 szoba, két fürdőszoba és egy hatalmas terasz található. A zárt lépcsőház biztonságos közlekedést biztosít a szintek között. Az alsó szinten található gépészeti helyiség és tágas műhely további szobává alakítható, a tetőtér pedig szintén tovább bővíthető. Tahi elhelyezkedése Budapesttől mindössze 25 km-re, a 11-es főúton keresztül könnyen megközelíthető. A településen minden szükséges infrastruktúra rendelkezésre áll: óvoda, iskola, újonnan épült bölcsőde, orvosi rendelő, 24 órás orvosi ügyelet és rendőrség. A mindennapi bevásárlásról Tesco, zöldséges és hentes gondoskodik, míg az éttermek és pizzériák kellemes gasztronómiai élményeket kínálnak. A kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően a volánbuszokkal könnyedén eljuthatunk Újpest központjába vagy akár Szentendrére és onnan tovább a HÉV-vel. A természet szerelmesei számára a Pilis hegység végtelen útjai kínálnak kiváló túrázási lehetőséget, míg a kerékpárút biztonságos közlekedést tesz lehetővé a szigeten.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY