Eladó ház Tahitótfalu 127 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tahitótfalu 127 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8256734
Feltöltve: 12 napja

Tahitótfalu eladó családi ház 6 szobás: 350 ezer Ft

350 ezer Ft
2 756 Ft/m²
127 m²
Alapterület
447 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bérlésre kínálok, gyönyörű panorámával, mesés környezetben Tahiban, hegyen egy 117 nm-es, 6 szobás, három ikerházrészt. a ház autóval pár perc távolságra található Tahitótfalu központjától. Az ikerház 1047 nm-es teraszos telken helyezkedik el. A ház bútorozott, de kérésre a tulajdonos elszállítja a bútorokat. Ház jellemzők: - 1982 -ben épült, az egész ház 127 nm, - 97 nm, 4 szoba, - 2 szint, - gázcirkó fűtés, - vegyes tüzelésű kályha alternatívaként, - műanyag nyílászárók, - nyitott beállóhely a ház -pince a bejárati fedett terasz alatt -emeleti szinten, tetőtéri szinten panorámás teraszok Földszint: - 9 nm terasz, - fürdőszoba +wc - konyha- étkező - gépesített konyhabútor, - mosókonyha, -gardróbszoba Felső szint: - panorámás nappali, - panorámás erkély 9,5 m2 - fürdőszoba wc-vel - 2 hálószoba Tetőtér: -panorámás terasz -konyha-nappali-étkező -fürdőszoba wc-vel Környék: Az ingatlan csendes, barátságos utcában helyezkedik el. a szomszédok nagyon barátságosak és segítőkészek! Mindenki figyel a másikra, igazán biztonságos környék. a távolsági buszmegálló kb 15 perc sétára található a háztól Tahitótfalu központja1-2 perc autóval, ahol számos bolt, orvosi rendelő, iskola, óvoda, kormányablak található. Tahitótfalu: Az ötezer ötszáz lakosú Tahitótfalu Pest megyében, a Szentendrei kistérségben található. a község Budapest északi részétől bő huszonöt kilométernyire fekszik, és közel van Szentendréhez. a legfontosabb közlekedési lehetőséget a 11-es főút jelenti, amivel észak-déli irányba Szentendre és Budapest, illetve Visegrád irányába közlekedhetünk. Budapest autóbusszal viszonylag gyorsan és sűrűn elérhető. Tahitótfaluba napjainkban is sokan költöznek a fővárosból, ezt pedig a község élhetőségének és családias hangulatának köszönhető. Várom megtisztelő hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortospincebútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szász Mónika
+36 70 935 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szász Mónika
+36 70 935 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY