Eladó ház Tahitótfalu 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tahitótfalu 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8102874
Referenciaszám: HZ059133-4638282
Frissítve: 3 napja

Tahitótfalu eladó családi ház 3 szobás: 92 millió Ft

92 millió Ft
1 121 951 Ft/m²
82 m²
Alapterület
613 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 104 Ft
Második évtől
381 689 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lenyűgöző panorámával, egyedi belső terekkel rendelkező, nívós építész tervezte ház eladó Tahitótfalu csendes utcájában. A 70-es években nyaralónak épített, majd családi háznak minősített 82 négyzetméteres, két páratlan kilátást nyújtó terasszal rendelkező lépcsőzetes felépítésű háromszintes ingatlan különleges kialakítású belső terekkel rendelkezik. A ház bejáratán a középső szinten elhelyezkedő, az alsó szint nagy belmagasságú nappalijával egy légtéren osztozó előtérbe érkezünk, itt található a konyha és étkező, és szintén ezen a szinten helyezkedik el egy külön bejáratú wc, egy praktikus kialakítású gardrób, valamint egy hatalmas fürdőszoba wc-vel, káddal, zuhanyzóval. A középső szintről lépcső vezet fel a felső szinten található két külön bejáratú páratlan kilátást nyújtó terasszal rendelkező szobához. Az épület az elmúlt években új nyílászárókat és napelemeket kapott, a középső szint teljes felújításra került, sor került a villanyhálózat és a vízcsövek cseréjére, vadonatúj fürdőszoba, gardróbhelyiség és gépesített olasz konyhabútor kapott helyet az ingatlanban, gyönyörű burkolatokkal és lépcsőkkel. A fűtésről gázkazán gondoskodik, további alternatív fűtési lehetőségként az emeleti szobákban hűtő-fűtő klíma áll rendelkezésre, a nappaliban a fűtőtestek mellett gyönyörű antik cserépkályha biztosítja a meleget. Az intim, rendezett kert szintén lépcsőzetes kialakítású, tele zöld növényekkel, virágokkal, pici tóval, tavirózsával, közös sütögetéshez kialakított szintén páratlan kilátást nyújtó külön kerti étkező hellyel. A házhoz tartozik egy fedett autóbeálló, illetve egy kisebb fedetlen is, valamint egy kerti fészer. A ház a főúttól, a buszmegállótól 5 perc sétára helyezkedik el, egy utolsó 50 méterén meredeken emelkedő csendes utca legvégén. A háztól 5-10 perc sétatávolságra könnyen megközelíthető bevásárlási és ügyintézési lehetőség, óvoda, és a Dunapart is elérhető. Jöjjön el, nézze meg, bővebb információért hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Zsuzsanna Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 180 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Zsuzsanna Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 180 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY