Eladó ház Tahitótfalu 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tahitótfalu 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8101350
Referenciaszám: HZ059133
Frissítve: 22 napja

Tahitótfalu eladó családi ház 3 szobás: 92 millió Ft

92 millió Ft
1 121 951 Ft/m²
82 m²
Alapterület
613 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 104 Ft
Második évtől
381 689 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lenyűgöző panorámával, egyedi belső terekkel rendelkező, nívós építész tervezte ház eladó Tahitótfalu csendes utcájában.A '70-es években nyaralónak épített, majd családi háznak minősített 82 négyzetméteres, két páratlan kilátást nyújtó terasszal rendelkező lépcsőzetes felépítésű háromszintes ingatlan különleges kialakítású belső terekkel rendelkezik. A ház bejáratán a középső szinten elhelyezkedő, az alsó szint nagy belmagasságú nappalijával egy légtéren osztozó előtérbe érkezünk, itt található a konyha és étkező, és szintén ezen a szinten helyezkedik el egy külön bejáratú wc, egy praktikus kialakítású gardrób, valamint egy hatalmas fürdőszoba wc-vel, káddal, zuhanyzóval. A középső szintről lépcső vezet fel a felső szinten található két külön bejáratú páratlan kilátást nyújtó terasszal rendelkező szobához.Az épület az elmúlt években új nyílászárókat és napelemeket kapott, a középső szint teljes felújításra került, sor került a villanyhálózat és a vízcsövek cseréjére, vadonatúj fürdőszoba, gardróbhelyiség és gépesített olasz konyhabútor kapott helyet az ingatlanban, gyönyörű burkolatokkal és lépcsőkkel.A fűtésről gázkazán gondoskodik, további alternatív fűtési lehetőségként az emeleti szobákban hűtő-fűtő klíma áll rendelkezésre, a nappaliban a fűtőtestek mellett gyönyörű antik cserépkályha biztosítja a meleget.Az intim, rendezett kert szintén lépcsőzetes kialakítású, tele zöld növényekkel, virágokkal, pici tóval, tavirózsával, közös sütögetéshez kialakított szintén páratlan kilátást nyújtó külön kerti étkező hellyel.A házhoz tartozik egy fedett autóbeálló, illetve egy kisebb fedetlen is, valamint egy kerti fészer.A ház a főúttól, a buszmegállótól 5 perc sétára helyezkedik el, egy utolsó 50 méterén meredeken emelkedő csendes utca legvégén. A háztól 5-10 perc sétatávolságra könnyen megközelíthető bevásárlási és ügyintézési lehetőség, óvoda, és a Dunapart is elérhető.Jöjjön el, nézze meg, bővebb információért hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY