Eladó ház Szuhogy 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szuhogy 72 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8257653
Feltöltve: 5 napja

Szuhogy eladó családi ház 3+1 fél szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
76 389 Ft/m²
72 m²
Alapterület
1782 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Figyelem! Álmai otthona Szuhogy községben, mindössze 5.500.000 Ft-ért! Hogyan választhatna jobban? Kiváló elhelyezkedés, felújított családi ház!** **INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ** Szuhogy településén, található ez a remek ingatlan. Csendes, nyugodt környék, ideális családoknak és nyugalomra vágyóknak. Kiváló közlekedési kapcsolatok, könnyen elérhető a község központja. A környék infrastruktúrája jól fejlett, boltok, iskolák, orvosi rendelő közelben találhatók. A természet közelsége kiemelkedő, kirándulási lehetőségek a közelben. **ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL** Az épület 1950-ben épült, és kívülről is megőrizte báját. Tágas gondozott kerttel nagy udvarral rendelkezik, 1782 nm-es telek gondoskodik a szabadság érzéséről. Parkolási lehetőség udvari beállón megoldott. Az épület külsőleg nem lett felújítva a homlokzat állapota jónak mondható, a tető felújításra szorul. **AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL** A ház alapterülete 72 nm, melyet nagyszerűen kihasználható elrendezés jellemez. Négy tágas szoba, ideális egy család számára, mindegyik frissen felújítva. A házközponti fűtés biztosítja a kellemes meleget a téli hónapokban. Az ingatlan keleti tájolása miatt napfényes és világos. A belső terek kellemes és otthonos hangulatot árasztanak. A 2023 ban történt felújítás során a csővezetékek és áramvezetékek cseréje is megtörtént. Az összes hideg illetve melegburkolat új, esztétikus. A fürdőszoba szintén felújításra került. **A KÖRNYÉK JELLEMZŐI** Szuhogy csendes és barátságos település, ahol az emberek ismerik és segítik egymást. A környéken található számos bevásárlási lehetőség, melyek könnyen elérhetők. Az iskolák és óvodák rövid sétával megközelíthetők, kiváló oktatási intézmények. Kirándulási és sportolási lehetőségek bőven akadnak, a természet csupán karnyújtásnyira. Biztonságos, családbarát környék, ideális hely az életre. A település közlekedése jól szervezett, a tömegközlekedés gyors és pontos.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosétkezőmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Malacsek Zoltánné Az iroda összes hirdetése
+36 20 450 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Malacsek Zoltánné Az iroda összes hirdetése
+36 20 450 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY