Eladó ház Szuhakálló 260 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szuhakálló 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8212214
Referenciaszám: M284917
Frissítve: 20 napja

Szuhakálló eladó családi ház 4 szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
203 462 Ft/m²
260 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 167 385 Ft
Második évtől
219 471 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szuhakálló település csendes utcájában eladásra kínálunk egy az 1970-es években szilikátból épült 260 m2-es tehermentes családi házat 500 m2-es telken. Az ingatlanban két lakószinten megtalálható 4 szoba, 2 fürdőszoba tágas nappali és konyha étkezővel, beépített konyhaszekrénnyel, mely a vételár részét képezi. A család ház alsó szintjén található még több teljes értékű tároló helyiség, kazánház, garázs és egy szépen kialakított praktikus mosókonyha. A közösségi helyiségek magas minőségű járólappal burkoltak, míg a hálószobák laminált parketta burkolatot kaptak. A ház fűtéséről egy kb. 2 éve vásárolt gázkazán gondoskodik radiátorok segítségével, de vegyestüzelésű kazán is megtalálható és igény szerint használható. A fűtési költséget csökkenti a ház teljes külső szigetelése is. Műanyag nyílászárók vannak beépítve, melyek redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A családi házhoz tartozó rendezett, folyamatosan karban tartott hátsó kert tágas pihenőövezetnek lett kialakítva, míg az udvar első része térkőborítással rendelkezik, új, modern kerítéssel, elektromos kapuval. Az ingatlan nemcsak kényelmes és tágas lakóteret kínál új tulajdonosának, hanem állapotát tekintve akár azonnal költözhető! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt. Irodánk teljes OTP banki hátterével áll rendelkezésére, egyedi ajánlatokkal, sorban állás nélküli díjmentes ügyintézéssel. (CSOK Plusz, CSOK hitel, Falusi CSOK, Babaváró kölcsön, Személyi kölcsön). Hivatkozzon az M284917 referenciaszámra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pellesné Kertész Borbála Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pellesné Kertész Borbála Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY