Eladó ház Szügy 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szügy 90 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8208348
Referenciaszám: M285715
Frissítve: 20 napja

Szügy eladó családi ház 3 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
187 778 Ft/m²
90 m²
Alapterület
2250 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 475 Ft
Második évtől
70 115 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó!Eladásra kínálunk Nógrád megyében, Balassagyarmattól 5 km-re található Szügy községben egy 90 m2, 1950- ben épült, vegyes szerkezetű, komfortos családi házat. Az ingatlanba víz, villany bevezetve, gázcsonk telken belül, csatorna nincs . Teljes felújításra szorul. A ház a falu frekventált, aszfaltozott , emelkedett autóforgalommal rendelkező utcájában található. Az ingatlanban kialakított helyiségek felsorolása: szoba 23 m2, szoba 22 m2, szoba 16 m2, konyha 15 m2, fürdőszoba wc- vel 7 m2, tároló 6 m2 . A helyiségek belső elrendezése nagyon ideális. Az ingatlan két bejárattal rendelkezik. Házban a fűtést cserépkályha biztosítja, használati melegvízellátást villanybojler. Nyílászárók, bejárati ajtó hagyományos fa. Tetőtér nem beépíthető. Belmagasság 2,8 m. Minden fogyasztás egyedi mérőóra szerint kerül elszámolásra. A házhoz tartozik rendezett, 2216 m2 telek. Buszmegálló 300 m-re, vasút 700 m -re. Közelében Posta, Óvoda stb. Parkolási lehetőség, udvarban, utcán egyaránt ingyenes. A szügyi ipari-park biztos munkahelyet, megélhetést biztosít az ingatlan leendő új tulajdonosának. Ha megtetszett az ingatlan, mielőbb tegye meg a vételi ajánlatot, mielőtt más megteszi ön előtt. Az ingatlan, a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyimesi Lóránt Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyimesi Lóránt Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY