Eladó ház Szomor 244 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szomor 244 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250738
Referenciaszám: 0988
Feltöltve: ma

Szomor eladó családi ház 5 szobás: 160 millió Ft

160 millió Ft
655 738 Ft/m²
244 m²
Alapterület
779 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 506 268 Ft
Második évtől
663 807 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó prémium családi ház Szomoron - Tökéletes választás a nyugalomra és kényelemre vágyóknak! Szomor gyönyörű, csendes környezetében, a Tatabánya-Zsámbék-Dorog háromszögében, Budapest könnyen elérhető közelségében, kínáljuk eladásra ezt a 244 négyzetméteres, 3 szintes, luxus kivitelű családi házat, amely minden szempontból a minőség és kényelem jegyében épült. Az alsó szinten található a 2 állásos garázs, valamint egy külön lakószint, amely egy hálószobát, fürdőszobát és folyosót foglal magába. Itt helyezték el a nemrég vásárolt modern gázkazánt és bojler rendszert is, ami megbízhatóan gondoskodik a fűtésről és a melegvízről. A középső szint lenyűgöző térkialakítással rendelkezik: egy légtérben található a modern konyha, az étkező és a világos nappali, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a hatalmas terasszal. Ezen a szinten két hálószoba, egy fürdőszoba, valamint egy szauna is helyet kapott. A terasz igazi oázis, ahol egyedi tervezésű medence, pihenő sarok és grillező rész várja a kikapcsolódásra vágyókat. A kert látványa egyszerűen páratlan! A felső szint egy tágas szobával és saját fürdőszobával rendelkezik, ami tökéletes privát teret biztosít. A ház minden szintjén klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. A fűtésről többféle megoldás gondoskodik: gázkazán, klímák, valamint 2 kályha is rendelkezésre áll, emellett a rezsi csökkentésére vonatkozó engedély is rendelkezésre áll. Az épület minőségi Porotherm téglából (40 és 46 cm vastagságú) épült, ami garantálja a hosszú távú stabilitást és hőszigetelést. A ház minden szeglete átgondolt, praktikus és magas színvonalú kialakítással rendelkezik. A környék nyugodt, barátságos lakókörnyezet, ahol egy összetartó közösség várja az új lakókat. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Hívjon most, és egyeztessünk időpontot a megtekintéshez - hiszen ez az álomotthon csak Önre vár! Kiss Szandra +36205604110 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY