Eladó ház Szomor, Ady Endre utca 295 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szomor, Ady Endre utca 295 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7393286
Referenciaszám: 97-102
Frissítve: 19 napja

Szomor eladó családi ház 4 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
355 932 Ft/m²
295 m²
Alapterület
1010 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 332 238 Ft
Második évtől
435 623 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**CSEND ÉS NYUGALOM FALUSI KÖRNYEZETBEN** Eladó egy páratlan lehetőség Szomoron: egy 1010 nm-es telken fekvő, 290 nm-es, háromszintes családi ház várja új tulajdonosát. Az ingatlan egy festői környezetben épült, amely ideális több generáció együttélésére is. A ház nyugodt, falusias környezetben található, ahol a természet közelsége és a vidéki élet nyugalma garantálja a mindennapi kikapcsolódást. **Ingatlan leírása:** - **Alagsor:** A földszinten egy tágas garázs mellett irodahelyiség, mosókonyha zuhanyzóval, konditerem, borospince és kazánház található, amelyek mind a kényelmet és a praktikumot szolgálják. - **Emelet:** Két kényelmes hálószoba, egy fürdőszoba, amely káddal és külön zuhanyzóval is rendelkezik, valamint egy különálló toalett biztosítja a mindennapi komfortot. Az emeleten továbbá egy nyitott légtérben elhelyezkedő konyha, étkező és nappali található, ahol a kandalló a téli hónapokban meghitt hangulatot és melegséget biztosít. - **Padlástér:** A padlástérben egy szoba már kialakításra került, de a víz- és fűtéskiállások lehetőséget adnak további bővítésre, így a ház még inkább az Ön igényeire szabható. **Külső jellemzők:** - Az ingatlan műanyag nyílászárókkal rendelkezik, amelyek kiváló hőszigetelést biztosítanak. - A tágas telken egy külön beálló is helyet kapott, amely további parkolási lehetőséget biztosít. - A ház modern biztonsági rendszerekkel van felszerelve, beleértve a riasztót és az elektromos kaput is. **Rendezett kert:** - Az automata öntözőrendszer, amely fúrt kútról működik, biztosítja, hogy a kert mindig zöldellő és gondozott legyen. A telken kosárpálya, kiülők és sütögetőhelyek kerültek kialakításra, amelyek remek lehetőséget nyújtanak a szabadidős tevékenységekhez és a családi összejövetelekhez. **Elhelyezkedés és környék:** Szomor egy festői szépségű, erdőkkel körülölelt falucska Komárom-Esztergom megyében, amely számos kirándulási lehetőséget kínál. A település folyamatosan fejlődik, modernizált infrastruktúrával, felújított iskolával és óvodával rendelkezik. A nyugodt, csendes falusias környezet ellenére több nagyváros is könnyen elérhető: Budapest körülbelül 40 percre, Tatabánya 30 percre, Esztergom pedig mindössze 25 perces autóútra található. Az M1-es autópálya csupán 10 percnyire van, így a közlekedés is rendkívül kényelmes. Ez az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik nagy tereket és a természet közelségét keresik, ugyanakkor szeretnék élvezni a vidéki élet nyugalmát egy jól megközelíthető helyen. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortosgarázsamerikai konyhakamrapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Éva Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 20 805 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Éva Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 20 805 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY