Eladó ház Szomolya 175 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szomolya 175 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8205122
Referenciaszám: H489448
Feltöltve: 1 hónapja

Szomolya eladó családi ház 5 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
108 000 Ft/m²
175 m²
Alapterület
1008 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 803 Ft
Második évtől
78 412 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Középkorúak figyelem! Ha igazi falusi idillre vágytok, akkor itt a lehetőség! Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, Szomolya településén található ez a 175 nm-es, 5 szobás, 2 fürdőszobás, felújítandó állapotú ház, mely egy 1008 nm-es telken helyezkedik el. A garázs férőhelyek száma 1, és a panoráma sem utolsó, hiszen egy gyönyörű, természeti környezetben található az ingatlan. Az ingatlan fűtése gáz (cirko) és vegyestüzelésű kazán rendszerrel történik, és Falusi Csok kompatibilis, így akár az állami támogatásokat is igénybe lehet venni. Az ingatlan tehermentes, így azonnal birtokba vehető. A környék rendkívül felkapott, és biztonságos, csendes környezetben található, így ideális választás azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni a város zajából. Az autóval közlekedők számára is kiváló lehetőséget kínál, hiszen könnyen megközelíthető az ingatlan. A tömegközlekedést választók számára is kényelmes megoldást nyújt, hiszen a közeli buszmegállókból könnyen elérhetőek a közeli városok (Eger, Mezőkövesd. Bogács alig néhány perc autóval. Ha szeretnél egy olyan ingatlant vásárolni, mely a falusi élet élményét kínálja számodra, akkor ne habozz, és vedd fel velünk a kapcsolatot! Az ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk kérdéseikkel kapcsolatban, és mi mindenben segítünk, hogy megtalálják az álomotthonukat! Az ingatlan az OC "Felező" portfóliójába tartozik! További információ az OC weboldalán! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis György Otthon Centrum - Mezőkövesd Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis György Otthon Centrum - Mezőkövesd Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY