Eladó ház Szomód 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szomód 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8290106
Referenciaszám: 51405-4770195
Feltöltve: 2 napja

Szomód eladó családi ház 3 szobás: 72,7 millió Ft

72,7 millió Ft
886 585 Ft/m²
82 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 230 036 Ft
Második évtől
301 617 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy modern gyöngyszem Szomódon, Tatától 3 percre! Fiatalok, költözni vágyók figyelem! Megvételre kínálunk Szomód egyik csendes utcájában, természetközeli környezetben egy 82 m2-es családi házat, amely egy 1200m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan tökéletes választás fiataloknak, 1-2 gyerekes családoknak, valamint az idősebb korosztály számára is. Ide csak költözni kell! Az ingatlan teljesen felújított! A berendezésére csak a fantázia szab határokat! A ház átalakításánál elsődleges szempont volt a családias és modern jegyek ötvözése. A telek többféle lehetőséget rejt magában, fúrt kúttal ellátott, öntözésre, medence feltöltésére is lehetőséget biztosít. A lakóépület leírása: közlekedő konyha, étkező 3 szoba gardrób helyiség, amely az egyik szobából elérhető fürdőszoba háztartási helyiség melléképületek Az ingatlan 1980-es években épült tégla falazattal. 2024-ben az épület teljes felújításon esett át, így kapta meg a mai kivitelét. Az épület külső szigetelése 10 cm-es GRAFITOS hőszigetelő rendszerrel, belül pedig az álmennyezet felett 10 cm-es üveggyapottal lett szigetelve, hőtükör fóliával. Az aljzat pedig 10 cm-es lépésálló szigeteléssel lett kialakítva. A szigeteléseknek köszönhetően a rezsi minimális. A teljes víz, csatorna és villamos hálózat cserére került, az áramhálózat bővítve lett 3x 16A-ra, H tarifa, amely részeként a mérőóra szekrény kiépítés is szabványosítva lett. A lakás fűtése, ARISTON kondenzációs gázkazánnal megoldott, hőleadás radiátorokkal történik. Műanyag nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel, redőnnyel ellátva. Két szobában hűtő-fűtő Midea, inverteres klíma található, amely biztosítja az állandó komfortérzetet, ami H tarifáról működik. Szobák nagyfokú kopásállóságú padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. Minden burkolat kimagaslóan minőségi anyagokból készült. A beépített konyhabútor mindent kielégítő minőségű gépekkel felszerelve, továbbá a fürdőszobában igényes WALK-in zuhanyzó került kiépítésre, amelyek a vételár részét képezik. Az ingatlanban egy 10m2 nagyságú helyiség, külön bejárattal is rendelkezik, amely többféle hasznosítási lehetőséget rejt magában. Akár vállalkozásra is alkalmas. A melléképületek, pince, szintén felújítottak, tárolásra alkalmasak. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. CSOK + igényelhető. Vételár: 72.700.000.-Ft Ha egy igazán különleges ingatlant, keres, jöjjön el és nézze meg! Tegyen ajánlatot! Irodánk teljeskörű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik. Kérdése van? Szeretné megnézni az ingatlant? Keressen bátran a megadott elérhetőségeim bármelyikén, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűcsendesgardróbpincemelléképületalacsony közös költséghőszigeteltklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Gabriella KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Gabriella KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY