Eladó ház Szomód 165 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szomód 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8260684
Referenciaszám: 8677
Feltöltve: 3 napja

Szomód eladó családi ház 7 szobás: 66,9 millió Ft

66,9 millió Ft
405 455 Ft/m²
165 m²
Alapterület
933 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 211 683 Ft
Második évtől
277 554 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lehetőség és fantázia ! Ez mind megvan ebben az ingatlanban! A tatai Dot-Ing Ingatlaniroda új kínálata! Szomód családi ház eladó! Tatával szinte egybe nőtt falun Szomódon kínáljuk eladásra családi házunkat! Ingatlanunk Szomódon az Akácfa utcában található egy 933 nm-es belterületi telken. A családi ház a 1990-as évek elején épült masszív szerkezetű hőszigetelt falazó blokkos téglából beton födémmel, kívülről pedig hőszigetelt vakolattal húzva. Nyílászárói kiváló minőségű és állapotú hőszigetelt üvegezésű fa ablakok. Az élettér szinten 2 utcafronti szoba + nappali konyha -étkező fürdőszoba külön toalettel lett kivitelezve 98nm-es területen az akkori szinte minden igényt kielégítő anyag használattal.. A felső tetőtér szinten nettó 67nm-en 4 szoba fürdőszoba és konyha került kialakításra. Jelen állapotát tekintve jó állapotú egyből költözhető állapotban van. A két külön szint lehetővé teszi generációk összeköltözését vagy ha csak elszeparált tereket szeretne azt itt mind megtalálja. Az alsó szinten a szuterén részben található a garázs tároló egységek és a kazánház. Fűtését központi gáz vagy vegyes tüzelésű kazán biztosítja kinek mi a megfelelő. A telek nagyságából adódóan lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk Családi házunk, összközműves ,belterületi ,kivett lakóház udvar besorolású. Amennyiben nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, kérje INGYENES hitelszűrésünket és ügyintézésünket 18 bank ajánlatából. KAMATTÁMOGATOTT hitel, CSOK. Teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel mindez egy helyen az Ön kényelmének és vásárlása biztonságának érdekében! Érdeklődni időpont egyeztetés miatt a 0630/441-7076-os telefonszámon lehet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barabás Tamás Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 441 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barabás Tamás Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 441 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY