Eladó ház Szombathely 259 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szombathely 259 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8279539
Referenciaszám: HZ022952-4614779
Frissítve: 4 napja

Szombathely eladó családi ház 5 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
575 290 Ft/m²
259 m²
Alapterület
1044 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 471 462 Ft
Második évtől
618 170 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Minőség és elegancia páratlan helyen! Exkluzív környezetben, pár perces sétára a Csónakázó tó idilli környezetétől, csendes zsákutcában ajánlom figyelmébe ezt a saroktelken 2001-ben minőségileg megépített ingatlant. Tágas terek, egyszerű elegancia, tökéletes funkcionalitás, privát udvar, igényes szomszédok. Ezekkel a szavakkal tudnám legegyszerűbben jellemezni ingatlanunkat. A képek nem adják vissza azt az érzést, ami a házba lépve átjárja az embert. A földszinten tökéletes élettér biztosított nagyobb családok számára is. Föbb paraméterek: Földszint: Nappali, konyha, étkező, télikert, előszoba, fürdő tusolóval, wc-vel ellátva, külön wc, háló, konyha, kamra, mindez nettó 216.96 m2-en. Ehhez tartozik két terasz(44+35 m2), és egy dupla garázs, ahol egy Finn szauna is helyet kapott(42,63 m2) Az emeleten található 1 nappali, 3 hálószoba, egy gardrób, egy fürdő tusolóval, fürdőkáddal, wc-vel, egy nagy méretű háztartási helyiség. Nettó 88,8 m2-en. A ház fűtését és melegvíz-ellátását WOLF típusú, hőtárolós tartállyal rendelkező gázkazán biztosítja padlófűtéses és radiátoros hőleadással. A komfortérzetet nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma és a nappaliban található kandalló fokozza. Az udvar dús növényzettel körülölelve biztosítja a nyugodt pihenést, a nyári hónapokban pedig egy 8 méter hosszú medencében hűsölhet a család, melynek vízzel való feltöltése külön mérőórával szerelt locsolóvízzel biztosított. Az ingatlan biztonságáról riasztó rendszer gondoskodik. A gyalogos bejáró, a dupla kapu és a garázs ajtó is elektromosan nyitható. Viszonylag hamar birtokba vehető ingatlan rendezett jogviszonyokkal. A Tulajdonos a vételárba akár kisebb ingatlant is beszámít. További információkért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxusgarázsjó közlekedésűcsendesgardróbriasztókaputelefonklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sas Szilvia Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 30 747 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sas Szilvia Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 30 747 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY