Eladó ház Szombathely 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szombathely 53 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8264131
Referenciaszám: 4156_982
Frissítve: 3 napja

Szombathely eladó családi ház 2 szobás: 35,5 millió Ft

35,5 millió Ft
669 811 Ft/m²
53 m²
Alapterület
260 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 112 328 Ft
Második évtől
147 282 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathelyen csendes, nyugodt környezetben, önálló, tehermentes 53 m2-es házikó eladó. Az ingatlan önálló helyrajzi számmal rendelkezik, önálló telken és azonnal költözhető. Az épület jó szerkezeti állapotú, tégla építésű, falai szárazak. A ház egy része alatt szintén száraz pince található. A házban felújítás történt, mely magába foglalta a teljes villany, víz és csatornahálózatot, valamint a belső terek burkolatai is megújultak. Fűtését korszerű, gazdaságos kondenzációs gázkazán biztosítja. A ház fenntartási költsége rendkívül alacsony, köszönhetően a hőszigetelt nyílászáróknak és a külső homlokzatszigetelésnek. Az ingatlanban található egy előszoba, 2 külön nyíló hálószoba, egy konyha, egy spájz és egy fürdőszoba. A ház 260 m2-es telken áll, ahol helyet kapott még egy garázs, egy tároló, valamint itt található egy ásott kút is. Az ideális méretű kert gondozása nem időigényes, mégis megadja azt az érzést az embernek, hogy a sajátjába lép ki. Remek lehetőség: • fiataloknak a függetlenséget és az önállóságot biztosítja a kezdéshez, • egyedülállóknak újrakezdéshez, • kisgyermekes családoknak, akik biztonságban szeretnék tudni a gyerkőcöt a telken belül • idősebbeknek a mérete és az akadálymentesített terei miatt a speciális igényeknek is megfelel, • kutyusos gazdiknak, akik a kedvencüknek is szeretnének életteret adni, • befektetőknek, akik az ingatlan kiadásból származó passzív jövedelemre kívánnak szert tenni. A lakás alacsony fenntartási költségei és elhelyezkedése miatt könnyen és gyorsan kiadható, mivel a városban nagy a kereslet az ingatlanbérlésre Az ingatlan ár-érték aránya rendkívül kedvező, figyelembe véve a térség ingatlanpiaci kínálatát.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornagarázskertkertkapcsolatoscsendesmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY