Eladó ház Szombathely 207 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szombathely 207 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8221805
Referenciaszám: HZ010844
Frissítve: 21 napja

Szombathely eladó családi ház 4 szobás: 79,5 millió Ft

79,5 millió Ft
384 058 Ft/m²
207 m²
Alapterület
378 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 251 552 Ft
Második évtől
329 829 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathely frekventált, belváros közeli részén a Szőllősi sétányon  vált eladóvá ez a 378 m2-es saroktelken elhelyezkedő kétszintes családi ház.Jó szívvel ajánlom az ingatlant nagyobb családok részére, generációk összeköltözésére de akár befektetésnek is kitűnő választás lehet.Az ingatlan környezete nyugodt, barátságos, hangulatos. Tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, a belváros gyalogosan is csak pár perces távolságra van.A családi ház gyorsan birtokba vehető.A z ingatlan ház főbb jellemzői: Összes hasznos területe: 207.82 m2 (f.sz.: 106,02 / emelet: 101,8 m2) (Telekrész: 376,8 m2)2009-es felújítása során a  tetőszerkezet keresztléceit kicserélték és új Bramac tetőcserép héjazattal látták el, továbbá a homlokzatot leszigetelték (8cm).A földszinti bejárati ajtók és az emeleti lakórész összes nyílászárója is ki lett cserélve a felújítás során.Fűtése gázkazánról megoldott, emellett a nappaliban egy fatüzelésű kandalló is helyet kapott.A ház alsó szintjét ezidáig tárolásra és egyéb dolgokra használták, csak a felső szint volt lakótérként hasznosítva, de könnyedén kialakítható akár két külön bejáratú lakás is az alsó szint átalakításával.A felső szinten a nappali és három szoba mellett található még egy konyha+étkező, egy fürdő wc-vel és egy külön wc is. A nappaliból és a hálóból tudunk kimenni a hangulatos erkélyekre.Parkolás a házban található garázsban, az udvarban, de akár a ház körül is könnyedén megoldható.Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, bővebb információért és megtekintés miatt ,várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1974
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Francsicsné Korpics Erzsébet Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 20 961 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Francsicsné Korpics Erzsébet Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 20 961 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY