Eladó ház Szombathely 165 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szombathely 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8213767
Referenciaszám: HZ052538-4719781
Frissítve: 19 napja

Szombathely eladó családi ház 6 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
660 606 Ft/m²
165 m²
Alapterület
273 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 344 895 Ft
Második évtől
452 219 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathely Belvárosában ajánlom figyelmébe ezt a különleges adottságokkal rendelkező ingatlan!Jelenlegi kialakítás szerint az emeleten konyha-étkező-nappali+ 2 hálszoba, fürdő, wc kapott helyet. (Klímával felszerelve)A külön bejáratú földszinten a 2 szoba, fürdő kialakítása elkészült, a wc és a nappali-konyha rész 80%-os készültségű.A külön bejárattal rendelkező szuterén szinten 4 helyiség található, melynek hasznosítása a leendő tulajdonos elképzelései szerint variálható.Az ingatlan egy 273 m2-es telken helyezkedik el, mely az utcafrontról kapuszínen keresztül megközelíthető. A telek hátsó részével van összeköttetésben a párhuzamos utca, ahonnan a jelenleg üzlethelyiségként funkcionáló melléképület gépjárművel megközelíthető, így akár garázsként is használható.Legyen szó kis,-nagy családról, generációk összeköltözéséről, családi vállalkozásról, befektetésről, ez az ingatlan minden szempontból jó választás lehet.Eddig érdekesnek tűnik?Jöjjenek a részletek:Ingatlanunk a ’ 60-as évek elején épült, melynek a tetőtere 25 éve szintráépítéssel került kialakításra.Az elmúlt években több modernizáció is történt az ingatlanban.Tetőtér: Gázkazán cseréje -Junkers gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást.Földszint: kb 7 éve az utcafronti ablakok cseréje, hőszigetelt műanyag nyílászárók, redőnnyel szerelve. Fürdő kialakítása, melyben épített tusoló és wc is megtalálható. a Konyha-étkező kialakítását ’23-ban megkezdték, új víz, villany, szennyvíz vezetékek kerültek beépítésre. Ennek befejezése mér az új tulajdonosra vár.Itt megemlíteném, hogy a két szint külön villany és gáz órákkal rendelkezik.A földszint és a szuterén szint fűtését 3 éves Bosch kondenzációs gázkazán biztosítja.Szuterén szint: Fontos: Teljes értékű (260 cm ) belmagasság!Családi vállalkozáskét üzemelt 10 évig, majd bérbe volt adva üzlethelyiségként.A későbbiekben használhatja műhelyként, vagy vállalkozása helyszíneként.Az udvar: Nem túl nagy, könnyen rendben tartható. Kíváncsi szemek elől gondosan elzárt. Hangulatos kiülővel rendelkezik, kiépített villannyal, kerti mozizáshoz, medence beüzemeléséhez ideális.A kert vízellátottágáról ásott kút gondoskodik.Hátsó udvarrész: Kialakított autóbehajtó, melléképület, mely jelenleg bérbe van adva. 15 m2 konvektoros fűtéssel, vizesblokkal.Igény szerint garázzsá alakítható!Összegezve: rengeteg lehetőség rejlik ingatlanunk hasznosítása szempontjából.Lehet 2 szintes családi ház 6 szobával. Lehet 2 külön lakrészes. akár 3 lakásos társasház is kialakítható.Lehet a vállalkozása helyszíne, egyen az otthona is.Ez mind Önre van bízva!Rengeteg mindent tudnék még írni, tehát, ha felketettem az érdeklődését hívjon, s minden részletről tájékoztatom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs István Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 30 505 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs István Duna House - Szombathely, Uránia Az iroda összes hirdetése
+36 30 505 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY