Eladó ház Szombathely 147 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szombathely 147 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8190838
Referenciaszám: 170135
Frissítve: 14 napja

Szombathely eladó családi ház 5 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
157 910 Ft/m²
147 m²
Alapterület
354 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 176 877 Ft
Második évtől
231 918 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170135 hivatkozási számú szombathelyi családi ház. ELADÓ KÉT GENERÁCIÓS családi ház Szombathelyen! Eladó családi ház vasúthoz közeli csendes, barátságos mellékutcában! Ez a családi ház több szempontból is kiváló választás lehet. Az 1984-ben épült ház a kétezres években jelentős felújításokon esett át, beleértve a tégla falak szigetelését és újraszínezését, a teljes fűtéskorszerűsítést, valamint a konyha és fürdőszoba teljes felújítását. Az ingatlan KÉT SZINTEN (FÖLDSZINT + EMELET) elhelyezkedő lakótérrel rendelkezik, amely külön bejárattal is megközelíthető, így ideális két generáció számára vagy akár két külön lakás kialakítására is. A ház lakótere összesen 147 négyzetméter (FÖLDSZINT LAKÓTÉR: 59,5 négyzetméter, EMELET LAKÓTÉR: 87,5 négyzetméter), a telek pedig 354 négyzetméter területű, ami megfelelő méretű udvart is biztosít. Az udvari terasz és az emeleti terasz további kényelmet nyújtanak a lakóknak. A tetőtér beépíthetősége egy harmadik lakás kialakítására is lehetőséget ad, amelyhez a fűtésrendszer már elő van készítve. A költséghatékonyság szempontjából is kedvező az ingatlan, mivel két lakásos egységként szerepel a szolgáltatónál, ami alacsonyabb fűtési költségeket jelent, és a vízfogyasztás almérővel történik. A ház elhelyezkedése is előnyös, mivel a közelben óvoda, iskola és buszmegálló is megtalálható, ami különösen a családosok számára jelenthet nagy előnyt. Az ingatlan gyors költözési lehetőséget kínál, így azok számára is ideális, akik rövid időn belül szeretnének beköltözni. Az eladás második tulajdonostól történik, ami azt sugallja, hogy a ház jól karbantartott és folyamatosan gondoskodtak róla. Ez a családi ház tökéletes választás lehet azoknak, akik egy barátságos, nyugodt környéken szeretnének élni, mégis közel a vasúthoz. Az ingatlanban rejlő lehetőségek az új tulajdonos fantáziájára vannak bízva, akár két generáció számára, vagy külön lakások kialakítására. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szombathelyi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170135 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY