Eladó ház Szombathely 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szombathely 150 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8188571
Referenciaszám: 112745
Frissítve: 16 napja

Szombathely eladó családi ház 4 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
860 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
530 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 179 Ft
Második évtől
535 195 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi okos ház ,szaunával fitnesz helyiséggel 4 szobával! Szombathely nyugati városrészén rendezett kis forgalomú kertvárosi, nyugodt környezetben, 2019 ben épült 150 m2 nagyságú, déli tájolású családi ház eladó, A épület két szintes. Az alsó szinten található az amerikai konyhás nappali/ étkező + télikert ( ami teljesen nyitható kertkapcsolatos ) + szoba +fürdő/wc + előszoba + háztartási helyiség + garázs. A felső szinten, mely egyed,i gyönyörű lépcsőn megközelíthető, található 3 szoba +közlekedő+ fürdő +wc + fitneszhelyiség (az emeleti teraszon üvegfallal ) + szauna. Az éléskamra és a szerszámos tároló az udvaron lett kialakítva. A ház fűtéséről és hűtéséről korszerű hőszivattyús gépészet gondoskodik, padló és mennyezeti hőleadással, de ki lett alakítva a kondenzációs Vailant gázkazán gépészet is. A helységek hőfoka mindenhol külön szabályozható. Az árnyékolásról elektromos zsaluzia, biztonságról kamera és riasztó rendszer gondoskodik, okos rendszerrel, ezért szinte minden, akár távoli helyszínről is vezérelhető. A kandallónak és a napelemnek az előkészítése megoldott. A ház szépen parkosított, közepes méretűnek számító (530m2-es) telken áll, ami automata öntözőrendszerrel is fel van szerelve és külön öntöző vízóra is kiépítésre került.! Hogy kényelmes legyen a bejárás, a kinti kapu és a garázs elektromos távirányítóval nyitható.. A környék infrastruktúrája kiváló, közelben bevásárló központok sportpályák iskolák, szabadidő központ stb….megtalálhatók. .A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg, ezért ha megtetszett önnek ez a nagyméretű szép, akár kétgenerációs luxus okos otthon és részletesebb műszaki vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őri Zsolt VECTO KFT. Az iroda összes hirdetése
+36 30 993 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őri Zsolt VECTO KFT. Az iroda összes hirdetése
+36 30 993 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY