Eladó ház Szombathely 355 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szombathely 355 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8186921
Referenciaszám: HZ092327
Frissítve: 22 napja

Szombathely eladó családi ház 4+1 fél szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
335 211 Ft/m²
355 m²
Alapterület
1543 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELEGÁNS KÖRNYÉKEN, EGYEDI KERTES OTTHON! Szombathely nívós lakókörnyezetében, a Csónakázó-tó közelében kínálunk egy hangulatos, nappali + 4 szobás, 4 fürdős, dupla garázsos családi fészket!A  háromszintes, egyedi íves alaprajzú családi ház 1995-ben épült, 1543 nm telek tartozik hozzá.355 nm-es bruttó alapterületből 266 nm a lakóterület.A domboldalba  épített ingatlan a kor színvonalához mértem magas műszaki tartalommal készült, viszont belső 'ráncfelvarrást' igényel, az elmúlt időszakban szálláshely szolgáltatóként működött az épület.A fűtés és meleg víz ellátás egy Bosch gázkazán feladata, a hőleadást radiátoros és padlófűtéses rendszer biztosítja.Helyiségek:Fsz.:- szélfogó- hall- szoba- fürdő- wc- konyha + étkező- kamra- közlekedő- nappali- télikert- fedett teraszEmelet:- szoba- gardrób- szoba- gardrób- fürdő + wc- szoba- fürdő + wc- közlekedő- fedett terasz- fedett teraszAlagsor:- dupla garázs- tároló- pinceEz az ingatlan tökéletes választás lehet azoknak, akik csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő otthont keresnek.  Az itt lakók minden nap élvezhetik a város kínálta kényelmet és szolgáltatásokat, miközben otthonuk egy csendes, békés menedék marad. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, tegye meg az első lépést álmai otthona felé még ma! A ház nem csupán az egyediségével, napfényes, tágas nappalijával hódít, hanem azzal is, hogy a kertre néző ablakain keresztül minden évszakban gyönyörködhetünk a természet változó szépségében. Az otthon minden helyisége gondosan megtervezett, hogy a maximális kényelem mellett a praktikumot is szem előtt tartsa.  További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Erkély:
43,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Volner Szilveszter Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 633 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Volner Szilveszter Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 633 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY