Eladó ház Szombathely 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szombathely 81 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8148061
Referenciaszám: HZ097302
Frissítve: 22 napja

Szombathely eladó családi ház 3 szobás: 82 millió Ft

82 millió Ft
1 012 346 Ft/m²
81 m²
Alapterület
1108 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 259 462 Ft
Második évtől
340 201 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathely szívében, a népszerű Bagolyvár közelében eladó egy nettó 81 m2-es lakórésszel és 83 m2-es pincével rendelkező, 3 szobás felújítandó vagy bontandó ingatlan. Az ingatlan különleges adottságai és kiváló elhelyezkedése lehetőséget nyújtanak arra, hogy akár egy modern, több lakásos társasház épüljön a helyére.Főbb jellemzők:•    Telek mérete: 1.108 m2•    Kiváló elhelyezkedés: Szombathely egyik legkeresettebb városrésze, a Bagolyvár közvetlen közelében.•    Nagy potenciál: Felújítandó vagy bontandó állapotban, tökéletes alapot nyújt egy új, több lakásos társasház kialakításához.•    Befektetők álma: Az ingatlan ideális lehetőség befektetők számára, akik egy jövedelmező projektet keresnek a város egyik legnépszerűbb területén.•    Az ingatlan fűtését gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, lehetővé téve a leendő tulajdonos számára, hogy a kényelmes és gazdaságos megoldást választhassa.Az ház, bár felújítandó állapotban van, rendkívüli lehetőségeket kínál. Ideális választás lehet azok számára, akik szeretik az egyedi megoldásokat és nem riadnak vissza attól, hogy időt és energiát fektessenek be álmaik otthonának megteremtésébe.Legyen Ön a kreatív átalakulás mestere!Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy Szombathely legkeresettebb városrészében egy igazán különleges ingatlan birtokosa lehessen. További információkért és megtekintésért vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tér Alíz Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 271 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tér Alíz Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 271 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY