Eladó ház Szolnok 138 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szolnok 138 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8282523
Referenciaszám: 44683
Frissítve: ma

Szolnok eladó családi ház 5 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
615 942 Ft/m²
138 m²
Alapterület
1181 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A  szolnoki CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Szolnokon egy elegáns 138 m2 5 szobás családi házat 1181m2-es telken Szandaszőlősön.  Igényesen megtervezett és kivitelezett ingatlanba belépve egy tágas előszoba fogadja, melyből egy szoba és egy lélegzetelállító panorámás világos, galériás nappali van, ami fényáradatban úszik a hatalmas, ablakoktól. Egy praktikus lépcső vezet fel a galériába, ahol 3 szoba, egy fürdőszoba WC, és egy tároló van. A nappaliból nyílik egy 19 m2-es UV álló polikarbonáttal fedett és szőlőlugassal futtatott terasz.  Az eladó családi ház jellemzői: - a családi ház 1989-ben épült, de 2022-ben lett felújítva - új bejárati ajtó - nyílászárók, hőszigeteltek 2-3 rétegűek melyek alumínium redőnnyel vannak ellátva - télen a lakás melegét a nappaliban található kandalló illetve a melegvíz ellátását BAXI kombi kazán illetve padlófűtés biztosítja  - a lakás kellemes hőérzetéről nyáron 3 klíma biztosítja - ÉD-i tájolású - szobák új, minőségi laminált padlóval vannak ellátva - a burkolatok teljesen újak, prémium minőségűek - legmodernebb konyhai gépek Whirlpool, LG kerültek beszerelésre az új, modern, konyhába - egy minden igényt kielégítő, többfunkciós zuhanykabinos fürdőszoba - gyönyörű parkosított kert, melynek különlegességét egy 10 m2-es kerti tó adja aranyhalakkal - az udvarban parkosított kert melynek szépségéhez a locsolást fúrt kúttal biztosítja tulajdonosa - tartozik hozzá egy külön álló 15 m2-es garázs és egy 11,5 m2-es tároló is, a garázson távnyitós kapu került felszerelésre - elektromos garázskapú és kocsibeálló - az utca rendezett, jó szomszédokkal Ingatlan tehermentes Földszinten található: - előtér - 1 szoba - nappali - konyha - fürdőszoba - külön WC - kamra Emeleten: - 3 szoba - fürdőszoba WC - tároló Remek adottságokkal rendelkező, ideális otthon, kiváló közlekedés és infrastruktúra. Ha szeretne egy igényes családi házat, amibe csak beköltöznie kell, akkor keressen bizalommal! Az ingatlan CSOK pluszra is alkalmas és bármilyen korosztály részére, akik kényelmes életteret, családias környezetet keresnek.  Amennyiben a fenti 155805913-es azonosító számú eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szitóné Szabó Szilvia CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szitóné Szabó Szilvia CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 433 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY