Eladó ház Szolnok 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szolnok 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8260067
Referenciaszám: M288486
Feltöltve: 3 napja

Szolnok eladó családi ház 2+3 fél szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
220 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1584 m²
Telek
2+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 612 Ft
Második évtől
91 273 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Szolnok Szandaszőlős városrészen 72,8 m2 hasznos alapterületű családi ház 1587 m2 telken eladó. Az 1966-ban épült, kétgenerációs lakhatásra egyaránt alkalmas, összkomfortos, száraz, vegyes falazatú ingatlan csendes kertvárosi környezetben helyezkedik el. Az önálló családi ház egy nappaliból, három szobából, egy konyhából, egy fürdőszoba-WC helyiségből, és egy előszobából áll. Az épülethez tartozik egy külső bejáratú, a fűtéshez és bojlerhez kialakított külső kazánház és egy garázs, valamint egy különálló 27 m2-es lakóépület, melyben kettő szoba, egy előszoba, egy fürdőszoba-WC helyiség kapott helyet. A családi ház homlokzata jó állapotú. A tetőszerkezet normál fa, égetett cserepezés héjazattal, valamint csatornával ellátott. A külső nyílászárók fa szerkezetűek, redőnnyel ellátottak, a belső ajtók eredeti fa szerkezetűek, normál állapotban. A szobák parketta-, a többi helyiség linóleum borítást kapott. A családi házban a közművek közül az egyfázisú villany, a vezetékes víz, a gáz és a csatorna rendelkezésre állnak, fúrt kút a telken belül megtalálható. Az otthon melegéről 35 kwh teljesítményű vegyestüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadással, a melegvíz ellátására gázbojler került beépítésre. A különálló lakrészben a villany-ellátás, a hideg- és a melegvíz, valamint a gázkonvektorral való fűtés rendelkezésre állnak. Az ingatlan körben bekerített, gépjárművek számára a behajtás kapubejáróval megoldott. A ház jelenleg is lakatlan, birtokba adás azonnal lehetséges. A közelben egy km-en belül élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, benzinkút elérhető, buszmegálló a közelben megtalálható. A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1966
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Süveges József Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Süveges József Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY