Eladó ház Szolnok 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szolnok 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8224384
Referenciaszám: 40843
Frissítve: 18 napja

Szolnok eladó családi ház 4 szobás: 76 millió Ft

76 millió Ft
760 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
399 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 477 Ft
Második évtől
315 308 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnoki ingatlaniroda megvételre kínál egy több lehetőséget is magában rejtő családi házat a Tallinn városrészben! Az eladó szolnoki családi ház jellemzői: -  a ház tégla építésű, 100 m2 nagyságú, 399 m2 telken helyezkedik el -  az ingatlan 2019-ben teljes körű felújításon esett át -  a házban a jó méretű étkező-konyha mellett 3 szoba kapott helyett -  a szobák mindegyike külön nyílik -  előszoba, fürdőszoba és tároló helyiség található még az ingatlanban -  a ház egészére jellemző a minőségi anyagok felhasználása -  a nyílászárók hőszigetelt műanyagok, a burkolatok laminált padló, illetve járólap -  cirkókazán biztosítja a téli hideg hónapokban a meleget, radiátor hőleadókkal -  a házban teljesen külön, utcai bejárattal van egy helyiség, melyhez vizesblokk is tartozik     (ennek össz. mérete kb: 15 m2) - jó lehet vállalkozás céljára! -  az épület szigetelt, 5-10 cm vastagságban -  az udvaron van még egy kb. 65 nm-es épületegyüttes, melyben van egy kicsiny konyha,      fürdőszoba, előszoba, szoba és egy dupla garázs -  ez ytong-ból épült 2019 után Az udvar javarészt kikövezett, egy kisebb része füvesített. A ház utcafrontos, de nem forgalmas.  Amennyiben a fenti 155805091 -es azonosító számú eladó szolnoki családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barnáné Piroska CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barnáné Piroska CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY