Eladó ház Szolnok 124 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szolnok 124 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8204522
Referenciaszám: HZ076436
Frissítve: 21 napja

Szolnok eladó családi ház 5 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
362 097 Ft/m²
124 m²
Alapterület
628 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy tégla szerkezetű, felújítandó, emeletes családi ház Szandaszőlősön, csodálatos kertre nyíló kilátással. Ez az ingatlan remek választás azok számára, akik egy csendes, zöldövezeti otthont keresnek, ahol megvalósíthatják saját álmaik otthonát. Ez a családi ház Szandaszőlősön kínál megfizethető lehetőséget azok számára, akik saját otthont szeretnének létrehozni, megújítani egy felújítandó ingatlant, távol a város zajától, mégis elérhető közelségben a mindennap szükséges infrastruktúrához.  A ház 2 szintes, mely lehetővé teszi, hogy a lakótereket kényelmesen és logikusan lehessen elrendezni, biztosítva ezzel mind a közösségi terek, mind a privát zónák kellő elkülönülését. A kertre néző ablakok nem csupán bőséges természetes fényt garantálnak, hanem lehetőséget adnak arra is, hogy a mindennapok során élvezzük a környező zöldövezet nyugalmát és szépségét. Az ingatlan szerkezete masszív tégla, amely hosszú távon biztosítja az épület stabilitását és hőmegtartó képességét. Annak ellenére, hogy felújítást igényel, ez a családi ház óriási potenciált rejt magában, lehetőséget adva az új tulajdonosoknak, hogy saját ízlésük szerint alakíthassák át.A házban 5 külön bejáratú szoba található, szintenként külön fürdő+wc, három féle fűtési lehetőség áll rendelkezésre - gázkonvektor, hőtárolós elektromos kályha, és fatüzelésű kályha is van. Autóját seem kell az udvaron tartania, mivel az épület mellett található egy tágas garázs is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Erkély:
12,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebők András Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 30 925 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebők András Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 30 925 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY