Eladó ház Szolnok 243 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szolnok 243 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7946415
Referenciaszám: HZ059084
Frissítve: 1 napja

Szolnok eladó családi ház 5 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
818 930 Ft/m²
243 m²
Alapterület
936 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 629 671 Ft
Második évtől
825 610 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MINIMALISTA, TRIPLA KOMFORTOS,  MEDENCÉS CSALÁDI HÁZ ELADÓ  Szolnokon!Ingatlanfejlesztőtől eladó egy saját részre tervezett, kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkező, MINIMALISTA stílusban megépített, PRÉMIUM kategóriájú családi ház.A minden igényt kielégítő családi otthont a tulajdonos megálmodta, majd  2023-ban megvalósította. Az ingatlan 936 m2-es telken helyezkedik el, nettó 243 m2-en, két szintre elosztva.A ház alapterületében a lenti részen amerikai konyha - nappali - étkező,  kamra, fürdő, WC, háztartási helyiség, szülői háló és egy gyerekszoba, valamint a nappaliból nyíló 43 m2-es fedett terasz található.A felső szinten egy teljesen különálló lakrészt alakítottak ki, így akár az ingatlan több generáció együtt élésére is tökéletesen alkalmas. Itt található 2 tágas gyerekszoba, közös – fedetlen - 16 m2-es terasszal, fürdő-WC külön helyiségben, hall és konyha-étkező.A szobákban hűtő-fűtő klímák szolgáltatják az évszaknak megfelelő hőmérsékletet, a nappaliban hangulatos kandallót helyeztek el, a ház többi helyiségében padlófűtés gondoskodik a melegről. A különböző helyiségekhez tartozó wifi-s termosztátokkal okostelefonról is szabályozható a benti hőmérséklet. Az intelligens elektromos bojlernek köszönhetően a vízfelhasználás is energiatakarékos, a szintén mobiltelefonról is működtethető vízmelegítő alkalmazkodik a lakók vízfogyasztási szokásaihoz.A házra jellemző letisztult stílust számtalan hangulatfénnyel egészítették ki, ami igazán otthonossá varázsolja a különböző helyiségeket.Az udvaron a tulajdonosok kényelmét szolgálja  egy felső kategóriájú, hőszivattyús, fűthető MEDENCE, valamint  a 50 m2-es SZAUNA melyet úgy készítettek elő, hogy akár egy teljes értékű lakóház is kialakítható belőle.Az ingatlanhoz tartozik még két fedett kocsibeálló valamint egy tároló.Lokalizáció szempontjából kiváló! Élelmiszer boltok, bölcsődék, óvodák, oktatási intézmények a közelben, buszközlekedés 10 percenként, a buszmegálló az utca végén található.Bővebb információért, műszaki tartalomért forduljon hozzám bizalommal!Teljes körű hitelügyintézés!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2023
Erkély:
44 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bundics Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 339 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bundics Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 339 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY