Eladó ház Szolnok 225 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szolnok 225 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7389230
Referenciaszám: 38614
Frissítve: 28 napja

Szolnok eladó családi ház 6 szobás: 220 millió Ft

220 millió Ft
977 778 Ft/m²
225 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 696 119 Ft
Második évtől
912 735 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál: egyedi tervezésű 6 SZOBÁS CSALÁDI HÁZAT Szolnok BELVÁROSÁBAN A családi háznál a fő építési szempontok:  igényesség, minőség, biztonság, gazdaságosság és egyediség. Az eladó  ingatlan jellemzői: - Kettő utcáról nyíló 1000 m2-s telken helyezkedik el és 225 m2 lakótérrel rendelkezik. - 60 cm vastag falak garantálják a ház gazdaságos üzemeltetését . - Mahagónifából készült külső nyílászárók, hő-, hangszigetelt, betörés gátló, biztonsági üveggel - Belső ajtók is fából készültek. - Kamerás, több monitoros ajtócsengő rendszer. - Több zónás riasztó rendszer. - A 225 m2 lakóterületen felül 1 db 15 m2-s és 1 db 36 m2 garázs is tartozik az ingatlanhoz. A 36 m2-s garázsból akár garzon lakást is lehet kialakítani. - Fűtést és a melegvizet Wiessman típusú kombi kazán biztosítja, a hálószobákban radiátoros, a többi helyiségben padlófűtés van. - Több körös fűtési rendszer, külön szabályozható helyiségenként a hőmérséklet és a fűtés bekapcsolásának ideje. - A fürdőszobákban kiegészítő, külön programozható elektromos fűtés. - Kandalló biztosít alternatív fűtési lehetőséget. - A parkosított kertben fúrt kút és öntöző rendszer is működik, a fűnyírást automata robot fűnyíró végzi. - Az összes fényforrás LED égőkkel van felszerelve. - Három fázis bevezetve. - Hörmann távirányítású elektromos garázskapu szolgálja a kényelmet. - 3 db terasz nyújt lehetőséget a pihenésre, árnyékot  az elektromos napellenző biztosít. - 100 m2-s padlástéren oldható meg tárolás, pakolás. - A házban központi porszívó rendszer került kiépítésre. - Igényes, fából készült konyhabútor, BOSCH márkájú beépített konyhagépekkel: elszívó, mosogatógép, tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtő, borhűtő. -  A hálószobákon alumínium, távirányítású, programozható redőny. - 2019-ben több felújítás történt: homlokzat felújítás, fűtési rendszer korszerűsítés, fürdőszoba felújítás, festés, burkolás. Az ingatlan tehermentes Amennyiben a hirdetésben szereplő családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek. Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!         

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY