Eladó ház Szolnok, Kertváros 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szolnok, Kertváros 86 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8116044
Referenciaszám: 697200299
Frissítve: 5 napja

Szolnok eladó családi ház 2 szobás: 36,9 millió Ft

36,9 millió Ft
429 070 Ft/m²
86 m²
Alapterület
532 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 758 Ft
Második évtől
153 091 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújított, újszerű családi ház belvárosi lakás áráért? Igen! Szolnok egyik legfrekventáltabb kertvárosi részén, a Kertvárosban kínálok eladásra egy teljeskörűen felújított ikerház egyik felét. (Igény esetén, a másik féllel együtt is megvásárolható.)   Az osztott telken, saját helyrajzi számmal rendelkező 86 nm ház (hasznos terület 69nm) egy kényelmes méretű, 532nm-es telken áll.   A 12nm-es, fedett, frissen burkolt teraszról léphetünk be a tágas, világos nappaliba. Innen nyílik a kamra, fürdőszoba wcvel és a hálószoba.  Tovább haladva a nappalival egy légtérben található a nagyméretű, kényelmes étkező a konyhával.   A teljeskörű felújítást 2022-ben fejezték be.   Új , szigetelt tető: új cserép, cseréplécek, fólia.   A ház homlokzati szigetelést is kapott, utcafronton 12cm, hátul 5cm. A színezés folyamatban, az ár tartalmazza. A lábazati szigetelés 5cm XPS. Új járda épül a ház köré, mely szintén beletartozik az árba.   A teljes víz és szennyvíz hálózatot kicserélték az utcáig. A villanyvezetékeket kicserélték, 25A.   A fűtést radiátorral egy Senior Duval gázkazán, konvektor (új, bélelt kémény) és egy hűtő-fűtő klíma biztosítja.   Alacsony, télen is 25000Ft körüli rezsijű otthon.   A ház körül kamerarendszer is kiépítésre került.   A kerthez tartozik egy  részben felújított alsó épület is, mely további lehetőségeket kínál akár egy különálló lakrész, akár vállalkozás kialakítására.   A Holt-Tisza lejárata gyalogosan pár perc. Bevásárló központ, belváros pár percnyi autóút.   Ár: 36,900,000Ft   Kihagyhatatlan ajánlat, éljen a lehetőséggel! Várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortoskamrateraszbútorozatlanvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sokvári Vivien Árkadia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 587 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sokvári Vivien Árkadia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 587 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY