Eladó ház Szolnok, Belváros 132 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8265716
Referenciaszám: 43_lig
Feltöltve: ma

Szolnok eladó családi ház 4 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
378 030 Ft/m²
132 m²
Alapterület
777 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnok belvárosában, de mégis egy csendes mellékutcában eladó egy két szintes, 132 nm-es, nappali + 3 hálószobás családi ház. A 777 nm-es telken nemcsak a ház, hanem egy különálló garázs valamint gyümölcsfák találhatók. A ház 2007-ben épült beton alapra, tégla falazattal, és 15 cm-es hőszigeteléssel rendelkezik. A tetőt körülbelül 3 évvel ezelőtt újították fel. A telken minden közmű megtalálható: víz, villany, gáz, csatorna. A földszinti 83 nm-es lakótér világos, tágas, és minden helyisége ablakos. A házba belépve egy előszobába érkezünk, amelyből egy nyitott előtér és konyha fogad. Az előtérből jobbra egy nappali, balra pedig egy hálószoba nyílik. A tágas étkező L alakban kapcsolódik a nyitott konyhához, amelyhez egy kamra is tartozik. Ezen a szinten található egy külön mellékhelyiség és egy sarokkádas fürdőszoba, valamint a kazánház is. Az előtérből kényelmes lépcső vezet az emeletre, ahol 45 nm (nettó 42 nm) területű lakótér található. Itt két szoba van, a nagyobbik szoba két irányba néző ablakokkal rendelkezik, és két bejáratának köszönhetően könnyen kettéosztható, így akár nappali + 4 hálószobás kialakítás is megvalósítható. Az emeleten egy másik sarokkádas fürdőszoba és WC is kialakításra került. Elhelyezkedését tekintve a Lidl 3 perc séta, Interspar 10perc séta, Szolnok autóbusz-állomás / Pláza 20 perc alatt érhető el gyalogosan. Ez a ház ideális választás mindazoknak, akik csendes, de központi elhelyezkedésű, tágas és jól kihasználható otthonra vágynak. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bizalommal. Megtekintésre előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
D
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosétkezőkamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóka-Vajk Orsolya Liget Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 627 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóka-Vajk Orsolya Liget Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 627 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY