Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8262409
Feltöltve: 1 napja

Szolnok eladó családi ház 1+3 fél szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
690 769 Ft/m²
65 m²
Alapterület
296 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó lakóingatlanSzolnokon, a Holt-Tiszától 5percre csendes utcában .2023-ban teljesen újjáépített, br.65 nm-es, nappali +3 félszobás, belső kétszintes ház. A telek 298 nm. A tégla építésű ingatlanban cserélve lettek a nyílászárók, az elektromos-és vízvezeték rendszer, a beltéri nyílászárók, a burkolatok, a kerítés, a tetőcserepek ( Bramac ), a tetőtéri ablakok ( Velux ). Új a házszigetelés, a tetőszigetelés, a konyhabútor – mely magasfényű-fehér és gépesített, a fürdőszoba – zuhanypanel és kád ). Cirkó fűtés került kialakításra. A napfényes házra a minimál stílus a jellemző. Az alsó szinten a nappali-konyha-étkező, egy háló, a fürdő és egy fedett terasz található, míg a felső szinten két kisebb háló. Egy 8 nm-es, száraz pince van a ház alatt, a kertben kocsi beállási lehetőség, kerti csap, a csatorna bevezetve, füvesített elő-és hátsó kert.A vízpart pár pernyire, a buszmegálló, éttermek, óvoda, bolt a közelben. Ez a közkedvelt városrész ideális mindazoknak, akik közel a városhoz, de természet közelben, nyugodt környezetben képzelik el új otthonukat és tavasztól- őszig ,, nyaralni vágynak,,.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
A+
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertjó közlekedésűcsendesvilágosbútorozatlanhőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Farkas Erika
+36 20 293 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Farkas Erika
+36 20 293 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY