Eladó ház Szolnok, Alcsi városrész, Botond utca 12 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szolnok, Alcsi városrész, Botond utca 12 56 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8249107
Frissítve: 5 napja

Szolnok eladó családi ház 2+1 fél szobás: 19,5 millió Ft

19,5 millió Ft
348 214 Ft/m²
56 m²
Alapterület
575 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 61 701 Ft
Második évtől
80 902 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnokon, a Verseghy útról nyíló csendes utcában, a Botond utca elején eladó egy bútorozott, 56 m2 hasznos alapterületű (75 m2 bruttó alapterületű), 2+fél szobás, vegyes falazatú, összkomfortos családi ház 575 m2-es telekkel. Tartozik hozzá egy lebontandó, vagy komolyabb felújítással esetleg megmenthető kb 25-30 m2-es melléképület (nyári konyha, 2 fészer/tároló, WC, ól). A kertben gyümölcsfák (körte, meggy, dió, eper), tuják, virágok, kerti csap. A telek az első és a hátsó oldalról is megközelíthető. Tehermentesen, bútorozva eladó. A családi ház helyiségei: 2 egymásba nyíló nagyobb, és egy külön bejáratú kicsi szoba, konyha, előtér, közlekedő, a fürdőszoba és a WC egy helységben található, és a padlás feljárója is innen megoldott, fedett terasz. A ház az 1960-as években épült, beton alapzaton, téglalábazaton áll, vályog és tégla falazattal, fa nyílászárókkal, redőnyökkel. A fűtés gáz-konvektorral, a melegvíz gázbojlerrel és villanybojlerrel megoldott. A családi ház kéményekkel rendelkezik, így igény szerint egyéb fűtési módra is lehetőség nyílik ( pl.kandalló, kályha). A szobák burkolata hajópadló, a fürdőszoba/WC burkolata járólap, az előszoba, közlekedő, konyha PVC/linóleum burkolatú. A ház az évek során többször fel lett újítva: gáz-, csatorna bevezetés, tetőszerkezet és cserép csere, előtér hozzáépítés, viz- és villanyvezeték csere, többszöri homlokzati vakolat felújítás. A telek jó elhelyezkedésű, az első- és a hátsó oldalról is megközelíthető (az utcafrontról és a kert hátsó végéről). Buszmegálló, bolt, dohánybolt 100 m-en belül. ATM automata 300 méter. Gyógyszertár, orvosi rendelő, MÁV kórház, bölcsöde, óvoda 600 méter. Városközpont autóval 3-4 perc, gyalog 20 perc. Az utca aszfaltburkolatú, az esővízelvezetés jól megoldott. Autóval való parkolás a házzal szemben, vagy ráfordítással az udvarban megoldható. A ház azonnal beköltözhető, bútorozott, lakható állapotú, igény szerint felújítható, a homlokzati vakolat javításra szorul. Csendes, kertvárosí környzet közel a városközponthoz. Tulajdonostól eladó. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ingatlanközvetítők egyelőre ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskertcsendesteraszmelléképületbútorozottredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Molnár László
+36 50 126 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Molnár László
+36 50 126 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY