Eladó ház Szilvásvárad 500 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szilvásvárad 500 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8256635
Referenciaszám: 670_ipe
Feltöltve: ma

Szilvásvárad eladó családi ház 11 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
299 800 Ft/m²
500 m²
Alapterület
824 m²
Telek
11 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 310 Ft
Második évtől
621 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szilvásváradon többgenerációs, 3 szintes, 11 szobás családi ház eladó! Az ingatlan a település csendes, átmenő forgalomtól mentes részén helyezkedik el. A különleges megjelenésű épület 1986-ban épült téglából, néhány éve egyedi kialakítású, borovi fenyő szigeteléssel látták el. A fűtési rendszer vegyes tüzelésű kazánról vagy gázkazánról is üzemeltethető. Az épületbe árnyékolóval ellátott, hőszigetelt, műanyag nyílászárók lettek beépítve, a földszinten lévőket 2 éve cserélték, a felső szinteken lévőket felújították. Az épület 3 szintes, alatta pince, mellette egy garázs található. Az emeleten lévő hatalmas teraszról egyedülálló panoráma nyílik a környező hegységre. Földszint: az egyik részében található a korábban étteremként funkciónáló terem, bárpulttal, konyhával, mosdókkal, tároló és kiszolgáló helyiségekkel, a másik részén egy külön lakórész helyezkedik el konyhával, 2 szobával, fürdőszobával és mosókonyhával. Első emelet: 4 szoba, mindegyik fürdőszobával és wc-vel ellátva, egy nagyméretű, fából készült fedett terasz, tároló helyiségek. Második emelet: 4 szoba, mindegyik fürdőszobával és wc-vel ellátva, egy kisebb fedett terasz, tároló helyiségek. Az emeleti teraszon infraszauna, különféle sporteszközök és egy kerti hinta is rendelkezésre áll. Az udvaron több autó részére megfelelő parkolóhely lett kialakítva, valamint parkosított kertrész és sütögető is megtalálható. Az ingatlan panzióként működött, a működtetéséhez biztosítva van minden szükséges felszerelés és berendezés. Kialakítása miatt azonban más célra is alkalmas lehet: - többgenerációs családi háznak - társasháznak - apartmanoknak, ifjúsági szállónak, munkásszállónak - idősek otthonának (egy lift utólagos beépítésével) Szilvásvárad természeti adottságai révén a csendet és nyugalmat kedvelők, a kirándulók és turisták kedvelt célpontja. Jó választás lehet egy jól jövedelmező vállalkozáshoz, vagy egy nagy család együttéléséhez is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágosétkezőkamrateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makó Zoltán Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 731 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makó Zoltán Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 731 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY