Eladó ház Szigetszentmiklós 98 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 98 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8283102
Referenciaszám: 324366
Feltöltve: ma

Szigetszentmiklós eladó családi ház 4 szobás: 132 millió Ft

132 millió Ft
1 346 939 Ft/m²
98 m²
Alapterület
550 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 417 671 Ft
Második évtől
547 641 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy kiváló állapotú, teljesen berendezett családi házat Szigetszentmiklós óvárosának kedvelt részén, a Petőfi Sándor utca közelében. Az ingatlan nettó 98 nm-es, tágas világos amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával rendelkezik, valamint egy 550 nm-es gondozott kerttel, ahol termő gyümölcsfák és fúrt kút biztosítják a kellemes, természetközeli élményt. A különálló 30 nm-es garázs padlással, szerelőaknával és kerékpártárolóval felszerelt. Az ingatlan 38 cm-es phoroterm téglából és szigetelve 2003-ban épült, a 35 cm-es tetőszigetelés pedig kiemelkedően készült energiahatékonyságot biztosít. A fűtést többféleképpen lehet megoldani: kondenzációs kazán, 2 hűtő-fűtő klíma, 14 prémium minőségű napelem és egy hangulatos kandalló a nappaliban. Az ablakok redőnnyel felszereltek Az ingatlan ennek köszönhetően rendkívül alacsony rezsivel fenntartható. Az elektromos kapu, az automata öntözőrendszer, valamint a riasztó- és kamerarendszer maximális kényelmet és biztonságot nyújt. Ez a ház tökéletes választás azoknak, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, gyorsan elérhetők szeretnének maradni a városi kényelmi szolgáltatásokhoz. A közelben boltok, iskolák, óvoda ,orvosi rendelö, gyógyszertárak az Oázis wellnes központ és kiváló tömegközlekedési lehetőségek találhatók. ingyenes hitel- és CSOK ügyintézés: Segítünk minden lépésnél! Ügyvédi háttér:Minden papírmunkát gyorsan és hatékonyan intézünk. Hívjon hétfőtől vasárnapig, és ha nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kertesy Ingatlan Iroda Kertesy Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 670 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kertesy Ingatlan Iroda Kertesy Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 670 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY