Eladó ház Szigetszentmiklós 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8259903
Referenciaszám: 1815_5703
Feltöltve: ma

Szigetszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
621 111 Ft/m²
90 m²
Alapterület
540 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 176 877 Ft
Második évtől
231 918 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZIGETSZENTMIKLÓSON, KÉT GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Ez az INGATLAN egy igazi KINCSET rejt azok számára, akik SZERETNÉK kihasználni a KÉT GENERÁCIÓS ÉLETTÉR előnyeit, miközben EGYÜTT maradhatnak a családdal. A város központjától mindössze néhány percnyire található. Az 540 nm-es TELKEN két különálló ház található: - A kisebbik, 28 nm-es ház IDEÁLIS egy ember vagy egy pár számára, mivel tartalmaz egy szobát, konyhát és zuhanyzós fürdőszobát. Fűtése KONVEKTOROS, és KÜLÖN VILLANYÓRÁVAL rendelkezik. A dryvit szigetelés és a kőzetgyapottal borított födém biztosítja az energetikai hatékonyságot. A nyílászárók régi típusúak, redőnnyel felszereltek. A kis ház mellett folytatólagosan külön bejárattal helyezkedik el egy tágasabb konyha, mely fűtéssel is ellátott. - A nagyobbik, 1980-ban épült, 62 nm-es ház MODERN és KÉNYELMES életteret kínál. Két külön nyíló szoba mellett tágas konyha, fürdőszoba és illemhelyiség is található benne. Fűtése CIRKÓVAL és FATÜZELÉSŰ KANDALLÓVAL is lehetséges, így biztosítva a meleget a hideg téli napokon. A thermo kivitelezésű nyílászárók és redőnyök GARANTÁLJÁK a KÉNYELMET és a megfelelő HŐSZIGETELÉST. A telken jól karbantartott tárolók és egy fedett, tágas KOCSIBEÁLLÓ is helyet kapott, mely a mindennapokban sokkal PRAKTIKUSABBÁ teszi az élettér kialakítását. A kertben pedig egy tágas, 20 nm-es fedett terasz is található. Az épület alatt pince is van, mely még több TÁROLÁSI LEHETŐSÉGET biztosít. Az ÖNTÖZÉST kútról lehet megoldani, ezáltal is CSÖKKENTVE a REZSIKÖLTSÉGEKET. Az ingatlan IPARI ÁRAMMAL is rendelkezik, és KEDVEZŐ REZSIKÖLTSÉGEK jellemzik, ami igen vonzó lehetőség. A környék is kiváló, a József Attila lakótelep sétatávolságra található, ahol HÉV megálló és számos vásárlási lehetőség biztosított. Az ingatlan TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, így nem kell várnia a beköltözésre. Ne hagyja ki ezt az EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉGET, hogy egy KIVÁLÓ KÖRNYÉKEN, kényelmes és praktikus házakban lelje meg új OTTHONÁT! Érdeklődjön a megadott számon, hogy minél előbb megtekinthesse ezt a remek ingatlant! Irányár: 55,9 MFt Refszám: 9896 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornagarázskertkertkapcsolatosjó közlekedésűbútorozatlanvízórásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY