Eladó ház Szigetszentmiklós 101 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 101 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8256653
Referenciaszám: H491072
Feltöltve: 1 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 4 szobás: 103,5 millió Ft

103,5 millió Ft
1 024 752 Ft/m²
101 m²
Alapterület
567 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 327 492 Ft
Második évtől
429 400 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetszentmiklós szívében eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező, két generáció számára is ideális családi ház, amely tökéletes választás lehet azoknak, akik egy jól megközelíthető, kényelmes otthonra vágynak! Ez a 4 szobás ingatlan 567 m²-es, gondosan karbantartott telken található, ahol a természet közelsége és a nyugalom garantált. A vegyes falazatú, fafödémmel épített ház két külön bejárattal rendelkező lakrészből áll, így akár két különálló család számára is ideális lehet, de egybe is nyitható. A nagyobb lakrész 60 m²-es: tágas nappalival és két háló szobával rendelkezik (az egyik a nappaliból nyílik), továbbá konyha, előszoba, fürdőszoba (wc-vel) és kamra biztosítja a kényelmet. A kisebb, 45 m²-es lakás egy nagy szobát, tágas előszobát, konyha-étkezőt és fürdőszobát (wc-vel) foglal magában. A tetőtér egy része beépíthető, így további lehetőségek rejlenek az ingatlanban! A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik, emellett mindkét lakrészben modern hűtő-fűtő klíma található. Az alacsony rezsi kétlakásos társas házi rendszerű mérőórák alapján történik, így a költségek jól kézben tarthatók. Az udvar igazi zöld oázis, örökzöldekkel körülvéve, amelyek nyáron kellemes árnyékot biztosítanak. A locsolásról fúrt kút gondoskodik, az udvaron pedig három fedett, kertkapcsolatos terasz nyújt lehetőséget a szabadtéri pihenésre. Az autó számára egy tágas, zárt garázs áll rendelkezésre. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: óvoda, iskola, boltok, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő és gyógyszertár mindössze pár perc sétával elérhető. A közlekedési lehetőségek is rendkívül kedvezőek, a H6 HÉV-vel Budapest-Közvágóhíd, a 238-as busszal pedig Budapest-Csepel, Szent Imre tér egyszerűen megközelíthető. Tökéletes választás két család számára, vagy egy nagyobb családnak, akik egy kényelmes és praktikus otthont keresnek! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon most és tekintse meg személyesen is ezt a különleges ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor-Dániel Mónika Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor-Dániel Mónika Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY